2010. április 12., hétfő

LINDA, a gondolattal teremtő! (13.)


ZIMANY LINDA: „akkor ma gumicsizma...az eső miatti dugóktól meg előre ideges vagyok:))) Nem is volt nagy dugo a varosban:)edzeni is voltam yeeey:)))”

Jaj! Linda, hát nem tudod, hogy a gondolataink teremtő erővel bírnak.
Gondolataink megbetegíthetnek, ugyanakkor szárnyakat is adhatnak. A saját nyugtalanságot az auránkba bevonzott rossz, alantas képzetek okozzák, melyek aztán fizikailag remegést, vibrálást okozva megjelennek a gyomorban vagy a dobogó szívünk felgyorsult ritmusában. Ennek oka, hogy a testben lévő sejtek átveszik az érzelmileg éppen átélt gondolat frekvenciáját. A belsőnkben folyamatos „belső párbeszédek” zajlanak. Nagyon nehéz e párbeszédeket elhallgattatni, hisz a jót éppúgy bevonzhatjuk, mint a rosszat, sikertelenséget is. Az élethez szükséges pozitív rezgések megtalálhatók az egyes szervekben is, így mindenki fellelheti magában többek között akár a szeretet, a bátorság, az öröm vagy például a gyengédség energiáját is. Ezért gyógyíthat a hit, egy szép mantra és csupán a gondolat teremtő erejével elérhetjük álmainkat. Talán te is olvastad a Titkok könyvét, de az is csak egy könyv marad, mint ahogy a Biblia is csupán teleírt lapok lennének, ha nem töltenénk meg érzésekkel, cselekvésekkel, hittel, lelkesedéssel és nem fogadjuk meg tanításait. Lehet, hogy te is így tettél!!!?? Előbb az eső és a gumicsizma jutott eszedbe és rád tőrt a félelem. Talán miközben pakoltad az edzéscuccot felderült az arcod, mert tudod, nincs is jobb mikor az ember, felszabadíthatja a belső energiáit és egy kiadós spinningben kiadhatja a belsőbe zárt feszültséget, találkozhat barátaival, és büszkén mutathatja meg csodás alakját. Látod a dugó elmaradt és hangos yeeeeeeeeee-vel adtad tudtára mindenkinek, hogy még pozitívabb leszel! ha így folytatod, holnap talán még a nap is kisüt!

Kedves olvasóm, vonzottál már be pozitív energiákat és megvalósítottál meg már álmokat? Mit gondolsz a gondolat teremtő erejéről?

Nincsenek megjegyzések: