2010. április 10., szombat

LINDA és a türelem! (8.)


LINDA: na ezt most azonnal akarom neeeeew yooooork:)http://www.youtube.com/watch?v=MjWl-82Yau4&feature=player_embedded# és Cheryl Cole koncertet is azonnal akarunk:DDDmindent!!!:DDhttp://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg
Linduska, nem vagy te kissé Oroszlános hangulatban? Rájuk jellemző ez a türelmetlenség. A kedvedért most végignéztem a két megsiratott youtubés videót. Hát most mit mondjak, férfi szemmel nézve a film beharangozóját…hogy is mondjam. Siralmas. Lényegében flancos helyeken, flancos emberek vannak kristálycsillárokkal megvilágítva, így a négy kissé megkopott fényű dívára is jut még a csillogásból. Persze 45 évesen is nagyon eljátsszák, hogy mennyire szépek, fiatalok és boldogok és bárhol is vannak, legyen az a sivatag mélye, jól érzik magukat a bőrükben.
Linduska, segíts!! Ugye valami mély üzenetet, számunkra felfoghatatlan életérzést kell keresni a képsorokban. Ugye nekem is fel kellett volna jajdulnom, amikor közelről pásztázta a kamera Jessika Parker lábát, hosszasan elidőzve a gyémántos cipellőjén és hevesen kellett volna verni a szívemnek a luxushotel éttermét látva? Vagy amikor a sivatagból makulátlan sminkkel, egymásba karolva megjelentek, dacolva a forrósággal, nekem is óhatatlanul egy mosolyt kellett volna szélesítenem ajkaimból? Mit mosolyt egy sóhajt, egy nagy kiáltást, hogy igen én is jól vagyok, mert akkor vagy igazán szép, ha ki tudod mutatni a belső szépséget!!! Majd igyekszem a kedvedbe járni és szólok a filmeseknek, hogy ne New Yorkban, hanem itt a lakásoddal szemben, már a jövő heten legyen a díszbemutató.
Viszont a zenei klipek területén, mintha megfogadtad volna a tanácsom. Cheryl Cole - Parachute című dalocskája nem is olyan rossz. Bár az énekhang még itt is csiszolható, de legalább egy kimunkált koreográfiát láthatunk, jó táncosokkal. Kifejezetten szép és megkomponált a világítás és valamiféle történet is kiolvasható a mozdulatokból. Lehet hogy nem kellene, de a dugó után lehet, hogy a zenében, a táncban is találhatunk olyan területet, ahol férfi és nő egyaránt hasonlókat érez, gondol. Nem úgy mint a filmeknél!! Mert ez a "szekszésnyújork" nagyon nem jön be nekünk! De ennyi hibával, még lehetsz tökéletes nő!

Nincsenek megjegyzések: