2010. április 9., péntek

LINDA rosszul ébredt az ütvefúró miatt! (5.)

hát nem jó reggelt...nagyon kemény:)már 3. hete újít fel a szomszéd de ami a van az nagyon durva remeg az egész ház 8 óra óta.. ez tuti ütvefúró. D rezeg a lábam alatt a talaj. nagyon durva mindjárt bedől a fal a konyhánál...de 50ezer m2 csempe van vagy mi? rájöttem lehet 3 réteg csempe van:DDDvan bomba biztos a kecó:DDD viszont szép idő van:)hála égnek már maradhatna és lehetne még kicsit melegebb:)más kívánság nincsen:DDD

Linduska! Most akkor abbamaradt a zenehallgatás és a DVD se olvasztotta fel a lelkedet? Csak szólok, hogy a mesében úgy van hogy egyszerre hármat lehet kívánni. Egyébként a fiúk is szoktak hármat kívánni, csak hárommal nagyon kevesen bírnak el az ágyban!!! De te nem fiú vagy, hanem ízig vérig szőke nő, akinek rezeg a lába alatt a talaj, miközben a falat fúrják! És ahelyett hogy egy laza mozdulattal testeddel is átvennéd a rezgéseket és interaktívan élveznéd a DVD ágyjelenetét, te most odamész a falhoz és megméred a csempéid méretét. Már megint a méret. Az a kérdésem, hogy a mérőeszköz ott van az ágyad mellett?? Mire is szolgál ez ottan? De örülök, hogy a kecódat egy atombomba se tudná porig rombolni, főleg hogy 50 ezer négyzetméteres felületű baromi nagy hodályban élsz! Nem baj, mindenesetre a kívánságodat igyekszem teljesíteni és küldök meleget! Na nem egy énekes meleget, csak úgy napot feljebb csavarom neked! Most kérlek menj ki az erkélyre had láthassanak a kíváncsi férfiszemek, ahogy barnulsz az erkélyen! Én rohanok egy nagyon messzelátót venni addig is! És persze várom az újabb bejegyzésed!

Ja és még valamit, az ütve fúró sokkal jobb, mint a SZEX és NEW YORK Ugyanis ott volt egy jelent, amikor a szex egy kicsit eldurvult. Az nem ütve fúró, hanem ÜTVE KÚRÓ volt!! Mivel én a gyengéd szex híve vagyok, valahogy ez se tudott felizgatni. Persze lehet, hogy a szomszéd csak be akar jutni hozzád egy hete, csak a 3 rétegű csempén az istennek se tudja átverekedni magát!

Nincsenek megjegyzések: