2010. április 29., csütörtök

LINDA két pasival és egy énekes csajjal ébredt! (34.)





ZIMÁNY LINDA: óriási Blake rajongó lettem ez a dal és a srác (L):))))éljen éljen:)) de egyébként Justin Timberlake Esmee Denters_Love Delar is (L)
úristen csajok ezt nézzétek Britney táncosa,Cheryl cole fight for this love fiúban..ésasrácLOVE! http://www.youtube.com/watch?v=ZL1Rd2YUYyw
már megint sajtot ettem eperrel:)


Az egyébként, egyébként megemlített Esmée Denters fiatal énekesnő népszerűsége nyilván nagyot fog emelkedni, azzal, hogy legújabb dalában Justin Timberlake-kel énekel duettet. Gondolom a 20 évet épphogy elhagyó hölgyike, nem igazán lett volna sikeres, ha a teste, a dögösségi skálán nem üti meg a kilencest, bár a hangja se rossz azt meg kell hagyni. A hollandiai születési bige a kezdetekben ismert énekesek dalát kornyikálta és blogjában népszerűsítette magát. Úgy látszik, hogy bevált a haditerv, mert Jonathan Berhane nevű holland menedzser, Esmée felvételeit bemutatta egy menedzser társának. És megtörtént a csoda!! Velem miért nem történik ilyen? Talán mert a hangom olyan, hogy a rendezvényeken akkor lépek fel, amikor tűzriadó kapcsán a tömeget oszlatni kell!! De Esmée, eszméletlenül jó, így a két kislemezét követően, tavaly májusban debütált az első stúdióalbuma(Outta Here). Na itt találhatjuk meg a Justin Timberlake-es Love Dealer című felvétel, na persze csak ha nagyon keresni akarnánk. A dal egyébként érdekes, lassú, mégis ritmusos nóta. Nem rossz, olyan kavarós típus, így hát mivel a két művész együtt írta a nótát, gondolom ihletet merítettek egymásból közben. LINDA nem vagy irigyke?

Úristeeeeeeeen! Britney táncosától azért ennyire már nem voltam oda, hisz a zene felejthető, néha olyan volt az érzésem a hangját hallgatva, hogy szegény csávó kaphatott egy jól irányzott tökön rúgást. A klip története elég zavaros, hisz nagyjából egy börtön alagsori zuhanyzóban kialakított fénymásoló üzemre emlékeztet. A főhősünk arcán ott a börtöni szám is, amit persze a különleges effekt kedvéért, csakis egy TESCOS árazó pisztollyal lehet leolvasni. Persze néha egy rövid snitt erejéig fel-fel villan a tánctudásából is valami és ekkor láthatjuk a kockás hasikáját is, meg az izzadságcseppeket makróban felvéve azonban mindent egybevéve már megint kiderült, hogy LINDA milyen pasiktól van elájulva. De mivel LINDA nem szingli, így bűnös gondolatait, szájon át bevehető étkek élvezetébe fojtotta, úgy mint sajt és eper!

NEKTEK MILYEN KAJA OKOZ KULINÁRIS KIELÉGÜLÉST?

Nincsenek megjegyzések: