2010. április 10., szombat

LINDA és a motor amivel elestek! (9.)


LINDA: Na akkor karaoke:) Uristen itt van Dieter Bohlen es a jamaha jamaszolt enekli Na akkor meg egy Dieter Bohlen karaoket meghallgatok es irány a dokk cafe! Yamaha Yamaszooool:DDD akkor most jojjon Puff Daddytol az elestem a motorral cimu szam:DD

Linduska!! Imádlak! Látom teljesen átjár a „cex és nyújork” életérzés! Elképzellek, ahogy készülsz a DOKK CAFE-ba és csak úgy bemelegítésként, otthon a ruhaválogatás közben karaoke-zel. Bekapcsolod a DVD-t vagy csak feltekersz egy klipet nagy hangerőre és együtt énekelsz az 53 éves nagypapival. MODERN TALKING!!! Hajrá! Jaj de szép volt ez a két fiú együtt. Hosszú haj, rövid ész, ahogy Mirigyék éneklik. Én azonban csakis a szájfényes ajkakra tudok gondolni és most is kiráz tőle a hideg. A „ymamha jamaszól” nem ugrik be melyik számuk volt, de tök mindegy, mert az összes slágerük egyforma. Ugyanaz a ritmus, dallam és képi világ! Dieter Bohlen egyébként február 7-én született, tehát kérlek majd jövőre ezen a napon bonts pezsgőt is! Puff Daddy-t én is bírom. De ha nem haragszol, had javítsalak ki! Nincs neki olyan száma, aminek az lenne a címe, hogy elestem a motorral. És a neve, se azért PAFF mert elesett a motorral és igen a bűvös sárkányhoz sincs köze. De van egy száma a P. Diddy + Faith Evans feat. 112 - I'll Be Missing You ami valóban úgy kezdődik, hogy zakót nyom az út közepén a motorjával. Persze műesés, mert a motoron egy karcolás sincs, viszont az elesést legalább kétszer is megejti. Ebben is értem a megbújó üzenetet: ha el is buksz, állj fel és kezd újra! Sam! S ha ismét eltanyázól, akkor csak énekelj az út közepén tovább. A klipben a fehér gyerekekkel talán a lelket akarják szimbolizálni, hisz a klip végén megemlékeznek Christopher George Latore Wallace-ről is akit, közismertebb nevén a Biggie Smalls-nak ismerhetünk, de beugorhat Notorious BIG-ként is!

Ha valakinek így se rémlik, akkor utána nézhet, hogy Wallace 1997 februárjában Kaliforniába utazott, hogy támogassa a közelgő albuma promóját. Interjút is adott a rádióban 1997 Március 8-án, azután részt vett a Soul Train Music Awards díjkiosztón, majd az azt követő partin Los Angelesben. Ide más zenészek is meg voltak hívva, mint Faith Evans, Aaliyah , Sean "Diddy" Combs és a Bloods és Crips bandák. A buli után, 9-én, kb. 12.30 körül egy piros lámpánál megállva a kocsija mellé érkezett egy Impala, amit egy kék öltönyös, afro-amerikai, csokornyakkendős férfi vezetett. A sötétített Impala ablakát lehúzva, előhúzott egy 9 mm-es kék-acél pisztolyt, és rálőtt a GMC Suburban ülő Wallace-re. Wallace négy golyót kapott a mellkasában. Gyilkossága megoldatlan maradt, bár sok elmélet született arra mi is volt a valós indíték.

Tehát kedves Linda, ha legközelebb PUFF a bűvös sárkány elesik a motorral, bocsánat PUFF DADDY-től meghallgatod az I’ll be missing yout, akkor gondolj arra, a nem éppen szerény életvitelű rappar-re is, aki bár szenvedett autóbalesetet és utána kiadott egy „élet a halál után2 c. albumot is, azért Los Angelesben csúnya végett ért 4 golyóval a mellkasában.

Egyébként milyen volt a DOKK CAFE? Volt sok Modern Talking és Puff Daddy szám? Mert akkor, baromi jól érezhetted magad!! De most pssztt, hagylak alukálni, biztos sokat táncoltál és énekeltél! Jó éjt drága!

KEDVES OLVASÓM: TE SZOKTÁL OTTHON ÉNEKELNI? MILYEN SZÁMOKRA NYOMOD?

Nincsenek megjegyzések: