2010. április 9., péntek

LINDA és a Never Let You Go férfiszemmel (4.)


LINDA: úgy tetszik Justin Bieber új dala,klippje!eddigi legjobb:)never let u go! http://www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo

Lindácska, a kedvedért meghallgattam a dalodat! Jézusom ennek a fiúnak vannak ennél rosszabb dalai is??!!!! Mert azt írod ez a legjobb!!!
Talán illúzióromboló leszek, de nekem azért egy kicsit furcsa volt egy rúzsos szájú, ha innen nézem fiúcska, ha onnan nézem akkor lányos képű kisiskolás szájából a "SOHA NEM HAGYOM, HOGY ELMENJ" refrén. (Persze attól függ mire gondolt :-))))) De valószínűleg nem a szexre!!!)

Most inkább hagyjuk is a szöveget, mert hemzseg a szokásos kis érzelmi panelektől, koncentráljunk inkább a klipre. Maga dal egy kis nyálas szokványos kornyika, nem éppen kiforrott hanggal megáldva, de ez ízlések és pofonok kérdése. Én a latinosabb ritmusokat kedvelem, tehát még ezt is ugorjuk. De maga a klip, emberek! Az nem semmi. Adott ugye a hősünk, ki egyszer fehér vitorlaként dacol a széllel a szirtek tetején, máskor pedig egy kis félvér csajjal kettesben méregetik egymást egy állatkerti nagy akvárium alatti félhomályos folyosóban. Persze csak ők vannak ott, így vagy nagyon szar a forgalma az akváriumnak, vagy zárás után belógtak. Persze baromira el lehetett fáradva a csávó, mert hol a szirteken áll, hol pedig a pincefolyósban és nyilván nem kis távolság ezt futva megtenni. Ja és közben fel is kell venni az iskolaköpenyt, na jó a kék ingjét is! Mindenesetre annyira korhatár alatti a szerelem még, hogy a legizgalmasabb rész amikor megfogják egymás kezét és szerelmesen egymásba néznek. Még szerencse hogy a fehéren vakító fogú mátkának derékig érő haja van, mert ha nem lenne a félhomályban össze lehet őket keverni, mármint a kisportolt felsőtestre gondolva.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy lassan egyre idétlenebb lesz a férfiideál. 20 éve még jött a cigizős western hős és borostás arccal, izmos de kissé koszos felsőtesttel virított a reklámokban. Aztán 10 éve jött a leborotvált szőrzetű, vízkihordó fiú, még mindig jó kis felsőtesttel és feszes seggel, de már csak apró izzadságcseppek gyöngyöztek homlokán. Aztán 5 éve jöttek a hosszú hajú, délies, magas, erős, de nem izmos férfiállatok, kiknek ajka szájfénytől fénylett a holdfényben. Most pedig itt vannak a tinik. Akiket megpróbálnak azonnal férfiasítani, de közben inkább néznek kislánynak, mint fiúnak. Most tök mindegy hogy vámpírok egy mozi sorozatban, vagy éppen Linda kedvenc klipjében énekel!

Tehát az a jó, ha minden szőrömet leborotválom, kicsit van kockás hasam, de nem vagyok túl izmos. van szájfényem és ki van húzva a szemem. Dús hajam van és fiatalodok 15 évesre!!!
Értettem!!!!!!!!! Ja és imádom a szirteken lobogtatni a nyitott ingemet!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: