2010. április 11., vasárnap

LINDA sztárvendég volt egy wellness hétvégén! (10.)


LINDA: Tapolcan vagyok sugarbird wellness hetvegen:)
LINDA: Kilakkoztam a kormom menta szinure:))
http://tweetphoto.com/17904732


Ezen a szombaton ZIMÁNY LINDA volt a sztárvendég Hunguest Hotel Pelion-ban. A wellness hétvége pihenést, szórakozást, szépülést kínált és nem utolsó sorban divatbemutatókat, italkóstolást, kedvezményes vásárlást és a mi kis sztárvendégünket.

Halló, igen itt én vagyok LINDA! Kedves olvasóim képzeljék el, Tapolcát a helyiek csak Vizivárosnak hívják. Sajnos itt egész évben esik.. Még a szökőnapokon. Mégis itt csak négyévente van szökőár, míg Budapesten naponta szökik az ár. hihihi Történelmükben 1656-os forradalmat tartják az igazi vízválasztó vonalnak. Ekkor döntötték meg ugyanis a király, Artúr Liter King uralmát. Szegény pára a sorsát nem kerülhette el. Egy víztorony nagyságú akó lecsapta a vízfejét. Viziváros polgármestere nagy szeretettel fogadott, Néma kapitány,- mert így nevezték-, tiszteletemre vizenkét bocsánat miket beszélek, tizenkét vízágyúlövést adott le az integető tömegre. Nedves pezsgővel koccintottunk, aztán egy nemzeti színű fecskendőt terített vállamra. De engedjék meg hogy egy pici szünetet tartsak, mert el kell rendeznem a toalettemet!!!

Na szóval körömestést követően folytatom. Itt van mellettem a szállodaigazgató és tőle kérdeznék néhányat. Bár anyucikám mondta, ha „hányat” akkor nem is kell!!! hihihi

Kedves igazgató milyen a sportélet errefelé?
Nemzeti sportágaink, mint a tengeri gázlókon történő hullámlovaglás, 100 literes vizsla-futtatás és a görpocsolya igen népszerűek, de az igazi attrakciónk, a vízilóverseny. Vízipisztolylövésre, szinte minden nap elindul egy -két futam. Vízhajtóink, mint pl. MR. RICINUS igen népszerűek, főleg a lányok körében. Apropó lányok. Vízivárosban nagyon szépek a lányok. Ezt a férfiak vízkeménysége is jelzi. Minden lánynak tengerkék a szeme. Tudja mikor belefelejtkezem egy ilyen vizenyős szembe, szinte belefulladok a gyönyörűségbe. Itt minden lány igen nedves illetve kedves.
És milyen szórakozási lehetőség van?
A művészet kedvelőknek vízibolhacirkusz, szexmániákusoknak úszóhártyás vízisikló simogatás, lélekbúvároknak víziók.
és a betegeknek?
vízhólyagvizsgálat. Bár ettől egy kicsit én viszolygok.
Szóval ilyen a mi kis városunk. Ha születés van, akkor az egész város együtt ünnepel. A vízilovak vízellését, kis a vízicsiklókat, ugyanúgy megünnepeljük, mint az emberi jövevényeket. Ha meghal valaki közülünk, azt a tengerbe temetjük. Innen is a mondás: "nézd ott jön a hullám!" Hát igen, így élünk itt a Visztula partján. Jöjjenek el és meglátják. Csak hozzanak úszószemüveget.

Nagyon szépen köszönöm! Egyébként tudom a vízikutyát se érdekli, de ilyen programokat kellett a hátvégén végigszenvednem:


15:00- 21:30 óráig Légy Te is COVERGIRLS egy napra.
SMS- üzenet: Én is lehetek? Ricky Martin
15:00- 16:00 Testtartási tanácsok – modell szakemberrel
SMS-üzenet: Vigyázz nehogy bedőlj a csalóknak!
16:00- 18:00 öltözködési tanácsadás, ruha börze - J Csonka Hedvig – divattervező által
SMS- üzenet: vetkőztetési tanácsok nem lesznek?
16:00- 16:20 1.divatbemutató – COVERGIRLS Collection
SMS-üzenet: LINDA, LINDA, LINDA a kifutón!!
18:00- 20:00 smink tanácsadás, termékbemutató és kóstoltatás
SMS-üzenet: Nincs félelmetesebb , mint egy NŐ éjjel egy uborkás arcbakolással!
20:00- 20:30 2. divatbemutató – Tóth Vera collection
SMS-üzenet: továbbá fogyási tanácsok!
20:30 sorsolás értékes ajándékkal, ékszer, vásárlási utalvány
SMS-üzenet: fődíj: Egy éjszaka Lindával
20:30- 21:00 termékbemutató és kóstoltatás
SMS-üzenet: Nesze neked fogyókúra
21.00-23.00 Éjszakai fürdőzés
SMS-üzenet: Na végre egy igazán nekem való program! Fürdőruha kell??

Szóval emberek van itt minden mi szem szájnak ingere: szállás, büféreggeli, büfévacsora, Wellness sziget használata (élményfürdő, termálvizes medencék, szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, fitness terem, fitness programok), reggeli gimnasztika, vízitorna, fürdőköpeny használat, szobai vezetékes Internet, gyógybarlang igénybevétele, Gyermekfelügyelet és programok a Pinocchio Clubban.

Jaj erről jut eszembe egy vicc. Pinocchió bemegy a kuplerájba és elsőnek a szokásos módon próbálkozik, de nem lesz sikeres. Aztán kipróbálják a franciát, de az se válik be, már épp abba akarja hagyni, amikor a rossz lány megkérdezi jó volt. Erre a Pinocchió igen jó! Na ekkor a csajszinak jó lesz és attól kezdve már csak egyetlen mondat visszhangzik a kupiban. Pinocchió, hazudj, még hazudj, hazudj óóóóóóó ahhhhhhóóóóó hazudj még Pinocchió!

De én nem szoktam hazudni, csak lódítani, így arrább is lódítom magam. Neked, meg finom masszázs kezeket kívánok. Ja a kezekről jut eszembe a zöld színű körmöd förtelmes, legutóbb egy zombis filmben láttam hasonló hullaszínt.

De ha neked tetszik!

1 megjegyzés:

Judyty írta...

Én is szívesen elmennék egy wellness hétvégére, ha valaki elvinne!!!!De nincs mindenkinem olyan szerencséje, mint Lindinek!
Ő megteheti, hogy irtóztató zöldre festi a körmét, legutóbb a műtőasztalon fekve láttam hasonló színű köpenyeket körülöttem ugrálni és mindenfelé zöld,zöld, zöld csempe. No, ebből nem kérek, hogy még a körmöm is!