2010. április 14., szerda

LINDA irigyli DEMI LOVATO pasiját! (17.)


ZIMÁNY LINDA: eléggé irigy vagyok Demi Lovatora...Joe Jonas miatt:DDD
Mindjart allva elalszom..ezt nem hiszem el..idegesito egy allapot!:D ú
Juston Biebert hallgatok:)Never let u go! A legjobb:)
Dugo van:))meglepodtetek?:D


Kedves LINDA!
Az irigység a hét főbűnök egyike. De hát mindegy, mondhatom én neked, buja is vagy meg falánk is, de legfőképp büszke arra, hogy nő vagy! Bár az is igaz,ilyen fáradékony csajszival még nem találkoztam, illetve egyszer az erdőben, csak az a csajszi azt mondta nekem: „szerencséd hogy öreganyámnak szólítottál!”
Te pedig még szemtelenül fiatal vagy, de ettől még állandóan dugóba kerülsz, ott aztán beteszed Justin Biebert Cd-jét és még álmosabb leszel. Javasolnék vérpezsdítőbb ritmusokat, mint Justin nyávogását. Bár az is igaz, amikor utánanéztem, hogy ki is ez a Joe Jonas, akit irigyelsz a barátnőjétől, rájöttem hogy neked a „cukorbaba képű”, „tojáshéj a seggén”, „belőtt sérós”, „vastag szájú”, „szőrtelen, izomtalan” kisfiúk a kedvenceid.
Aki egyébként nem tudja mit beszélek, kire is irigy LINDA, azoknak elég legyen annyi, hogy Demi és Joe egyre gyakrabban lép fel a nagyközönség előtt kettesben, mióta hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. Ezzel sok női szívet törtek össze, beleértve Lindáét is! Az American Idolban közösen is énekeltek és nagy sikerrel adták elő a Make a Wave-et. Az okosak máris kapcsolhatnak, hohohóóóó, tehát egy énekes párról van szó. Félig meddig igaz eme megállapítás, hisz valóban Joseph Adam Jonas (Casa Grande, Arizona, USA, 1989. augusztus 15.) egy amerikai énekes, aki . Jonas Brothers zenekar révén vált ismertté, de egyben színész is. Feltűnt a Hannah Montana egyik részében, sőt fel is lépett vele az egyik turnén, de amikor Little Bit Longer néven, szerepelt a Camp Rock-ban, ahol Joe, Shane Gray szerepét (a főszerepet) kapta az hozta meg neki a valódi sikert. A film 2. részében szintén övé lett a főszerep. Így amikor együttesével világ körüli turnéra indult, már nem volt kérdéses a siker. Elég tisztes és neves barátnői listát , Amelia Warner (színész), Amelia Jennings (modell), Mandy Van Duyne (modell), AJ Michalka (énekes, színész), Chelsea Staub (énekes, színész), Taylor Swift (énekes), Camilla Belle (színész) követően jött a LINDA által is irigyelt Demi Lovato (énekes, színész), aki természetesen szerepelt a Camp Rock - Rock Tábor (2008) filmben.
Tehát Linduska, ne sirasd ezt a fiút, hisz egyrészről kapcsolatai csak a legújabb filmjéig, stúdiófelvételéig vagy divatbemutatóig tart, mert ha jól megfigyeled csak e három területről választ barátnőt. Mivel te egyszerre vagy énekes, modell és nagy színész simán van esélyed! De azt azért tudnod kell, hogy ha ez a szüzikés dolog nem reklámfogás, mint a Britney Spearc-nél, akkor a fiúba nem igazán dúl még a szenvedélyesség. Joe ugyanis vallásos, református családból származik és tett egy fogadalmat, miszerint az esküvőig szűz marad, ezt jelképezi a bal gyűrűsujján lévő tisztasággyűrűje. Tehát ha összejössz vele, akkor szex csak a nászéjszakátokon lesz. Ott meg aztán elég szar megtudni, ha a férjed vacak az ágyban.

KEDVES OLVASÓM, TE HOZZÁMENNÉL EGY SZŰZ FÉRFIHOZ?

Nincsenek megjegyzések: