2010. április 9., péntek

LINDA, HAYDEN és JESSICA (3.)

LINDA: megyek dvdzni:)Éberség cimű film lesz ma,Hayden Christensennel és Jessica Albával..állítólag nagyon jó!

Szegény Linda, a Szex és New Yorkról álmodozol és most meg kell elégedjél ezzel a filmmel. De mitől is nagyon jó? Talán a szaftos hírektől! Hayden Christensen: "Életem egyik legszörnyűbb pillanata volt - nyilatkozta a Star Wars sztárja arról az ágyjelentről, melyet Jessica Albával forgatott az Awake cimű filmben.

Nagyon ideges voltam, sokkal egyszerűbb és könnyebb volt egy fénykarddal a kezemben rohangálni, mint leforgatni ezt a jelenetet - tette hozzá a fiatal színész. A problémát az okozta, hogy Christensennek túlságosan életszerűnek és igazinak tűnt a dolog, és bepánikolt a stáb jelenlétében."

A filmről csak annyit, hogy az asszony (Jessica) férje súlyos szívproblémákkal küszködik, és kórházba kerül, ahol egy lelkes és fiatal orvos küzd az életéért. A férfi meghal, és az asszony beleszeret az orvosba.

Szóval arról szól a film, hogy van egy csávó aki a film teljes egészében ki van fektetve egy kórházi ágyon??? Ebben azért nagyon sok akció van elrejtve!!! Vagy ez a Szex és New York 3. része, mert csóró kis fénykardos lefeküdt az egyik csajjal és a másik rájött és a kórházba küldte, mert rádobott egy csillaghajót??? Na mindenesetre Jessica Alba tényleg jó nő, lehet hogy sok férfitársam ugyanúgy bepánikolt volna az ágyjelentnél. De ha már a kis csajszinál tartunk, sztársága ellenére egyáltalán nem lett egy felfuvalkodott béka. A színésznő ugyanis úgy éli mindennapjait, mint egy hétköznapi lány, és nem neves stylistok állítják össze ruhatárát, hanem a legapróbb kiegészítőig maga válogatja össze szereléseit és tudtommal semmi extrát nem kér az öltözőjébe a forgatás alatt. De ő is esendő, állítólag teljesen belehabarodott a színész társába a forgatás alatt.

Utána olvastam és kiderült, hogy Jessica őrülten szerelmes, Hayden lett álmai hercege! És akkor megint egy kis Szex és New York hasonlat: Alba egyébként három éves eljegyzését bontotta fel Michael Weatherlyvel, Hayden pedig agglegényéletét adta fel a világ egyik legszebb nőjének tartott színésznő kedvéért.

Most mit mondjak! Vigyél sok zsebkendőt a DVD-hez Linduska!

ÉS TE KEDVES OLVASÓM, TE ELITÉLED JESSICÁT?

Nincsenek megjegyzések: