2010. április 12., hétfő

LINDA beteg lett, de párterápiával gyógyul! (12.)


LindaZimany: Fuuuu de semmi erom nincsen...remelem nem leszek beteg!!!grrrrr LindaZimany:Hat a parterapia zsenialis film!!!!!:DDD Alszik a labamnal a kocsiban:) imadom:) Szaffiszerelem:)


http://tweetphoto.com/18087489


Kedves Linduska! Lehet, hogy van valami abban, hogy ha két ember teljesen egymásra tud hangolódnak, akkor megérezhetik azt, ami egymással épp történik. Ezért van, hogy anyák felébrednek éjjel, ha lányukkal valami váratlan tragédia történik, vagy az egypetéjű ikrek még akkor is hasonló tulajdonságokat vesznek fel, ha egyébként egymástól elszakítva élik életüket. Ezért van, hogy amikor egy szerelmes pár babát vár, a szülésre készülő anyuka hasi fájdalmát az apuka is érzi. Amikor leírtad, hogy lehet, hogy beteg leszel én is elég vacakul voltam. Nekem is ilyen gondolatok jártak az eszembe. Most akkor mi ikrek vagyunk, vagy közös babánk lesz ?? :DDD

Na talán az még nem, de hogy átérzem a bajodat az biztos. Egyébként szerintem ezt a megbolondult időjárás okozza. Egyszer tavasz van, máskor tél, és gondol egyet majd az időjárás és hirtelen nyár lesz. Nehéz ezt az emberi szervezetnek követnie. Nem beszélve hogy máris itt az allergia szezon. Támadnak a virágporok!

Tehát ha egy pár nem is vagyunk, nagyon jól illik ide a PÁRTERÁPIA film. Hisz mi lenne a legjobb gyógyszer egy olyan bujkáló betegségre, amit egymástól két ennyire messze lévő ember is egyszerre érez. Messzi vagyunk, házasok se vagyunk, így nem hasonlítgatom tovább minket a filmhez. Mert bizony a Párterápia legfőbb mondandója: „Minden házasságra ráfér néha egy kis izgalom.”

Phil és Clara (Steve Carell és Tina Fey) egy átlagos külvárosi pár, akik szürke, monoton hétköznapjaikat élik. Még a kettesben eltöltött romantikus vacsorák, a mozizások is rutinná váltak az életükben. Hogy újra lángra gyújtsák a házasságukban kialudni látszó szikrát egy trendi Manhattan-i bisztróban töltenek el egy kellemes estét. Ám egy véletlen személycsere, néhány korrupt rendőr, egy maffiózó, egy őrült sofőr, egy elszabadult sportkocsi, és a megszámlálhatatlanul sok kibiztosított revolver segítségével életük legvadabb, legveszélyesebb és legizgalmasabb éjszakáját töltik együtt, felidézve bennük a rég elfeledett érzéseket...

A film bennem is felidéztek elfeledett érzéseket. Két kutyusomat is elvesztettem már. A kis tacsimat a tél elején. Sajnos megcsípte egy fertőzött kullancs és az antibiotikumok se segítettek rajta. Ezért nem csak a bujkáló betegségedet, de a kutyusod iránti szeretetedet is át tudom érezni, ahogy a lábad alatt ott pihen ez a kis édes.

Bár tudom pár fiú szívesen cserélne most a kutyussal és pihenne a lábad mellett én nem rontom el ezt az idilli pillanatot holmi kis élcelődéssel, hanem kívánok neked szép napot és jobbulást.

KEDVES OLVASÓM, TE HISZEL A MEGÉRZÉSEKBEN?

Nincsenek megjegyzések: