2010. április 19., hétfő

LINDA, sírás, zsepi és a Kedves John! (26.)


ZIMÁNY LINDA: Nagyon szep film a Dear John!!

A Dear John filmet Nicholas Sparks regényéből írták egy sikergyanús forgatókönyvre. Főszerepeit Channing Tatum és Amanda Seyfried játssza. A történet így első hallásra nem tűnik érdekesnek, mert lényegi összefoglaló szerint egy katona és otthon maradt szerelme távkapcsolatáról szól. Mégis a bemutatója első pár napjában 6,5 milliárd forint hozott a jegypénztári konyhákba. Ezzel a nyitással az aktuális Avatar bevételt is lenyomta, de persze azért annak 440 milliárd forintot is meghaladó globális bevételével, amellyel az eddigi listavezető Titanicot is legyűrte, nagyon messze van. Na, de most nem az Avatarról írok, de azért még megemlítem, hogy a felröppent hírek szerint máris készülnek a folytatásra. Szóval lesz Avatar II. és gondolom lesz még 3. meg 4. is. Azt nem tudom, hogy a John szerepét játszó Channing Tatum-nak mennyire tetszett na’vik bolygója, de hogy hatott rá az biztos. Nyilatkozatában a rendezőjét szörnyetegnek nevezte, mert szerinte allergiás reakciót vált ki nála minden, amiben hamisságot érez, de el kellet ismernie, hogy szerepeikben szabadságot ad a színészeinek, ami egy kissé idegtépő ugyan, de arra készteti az embert, hogy keményebben dolgozzon. Azt még nem lehet tudni, hogy Linda mennyire lesz a főhősünkre féltékeny, aki ugyan érzelmes, hisz egy hősszerelmes mutassa ki, hogy tud szeretni, de Channing Tatumról még nem reppentek fel pletykák, hogy a filmbéli szívszerelmét az életben is meg szeretné kapni. Annál inkább arról, hogy mennyire szeretett volna ott lenni a robbantgatásoknál. Nagyon izgalmasnak tartotta ugyanis e jeleneteket, és sajnálta hogy itt valódi katona dublőrök helyettesítették. Bár egy hülye nyilatkozatot azért tett ezzel kapcsolatban. Azt mondta, hogy „egy robbantó nem látja egyből, ha rosszul végzi a munkáját.” Én meg azt mondom, hogy pont egyből látja, csak sajnos nagyon rövid ideig. Pont annyi ideig, míg a rosszul beállított robbanás nem jut el a kezétől a fejéig. Persze ne gondoljuk, hogy a kedves John végig kedves, hisz igazi katonának kellett látszania a vásznon. De végül is úgy néz ki, hogy megfelelt, mert a legközelebbi szerepe az Eagle of the Nint egy római korban játszódó történet, ami szintén nem szűkölködik majd katonai jelenetekben. Igaz itt a közelharc a döntő, hisz a római katonák közül még nagyon kevesen rendelkeztek kézigránáttal. Annyira kevesen hogy egyiknek se volt. De ettől még a Skóciai forgatás fizikálisan, de legfőképp az időjárás viszontagságos körülményei miatt nehéz lehetett, de bizonyára hűsünk mosolyogva tűrte. Ezt arra alapozom, hogy egyszer hallottam egy televíziós nyilatkozatát és abban így nyilatkozott: „kedvenc filmjeim A rettenthetetlen és a Gladiátor, szóval már régóta vártam egy ilyen szerepre.”

Szóval hős katona, Kedves John, miután meghódítottad Lindus szívét és megríkattad a moziban, gyorsan búcsúzz is el tőle, mert sasos szerepedben nem lesz annyi érzelem, mint a mostaniban, így ne is számíts szipogó és szerelmes leánycsapatra. Majd jövünk mi, ádáz férfiak és megnézzük, hogy vagy e olyan jó, mint a már említett két filmben szoknyában harcoló harcosok, Mel Gibson vagy Russell Crowe! De most még moziba fel lányok és vigyetek sok-sok zsepikét!!

NEKTEK MELYIK KELLENE INKÁBB Mel Gibson, Russell Crowe vagy Channing Tatum?

1 megjegyzés:

Judyty írta...

Mindhárom, no lehet nem egyszerre, csak úgy külön-külön beosztva, hogy mindig jusson a jóból! Nektek nőtársaim erről mi a véleményetek? Mert mindenki vágyik a boldogságra, csak van aki sosem találja meg, azt nagyon tudom sajnálni! Vegyétek kezetekbe sorsotok irányítását és boldogságra fel!