2010. május 22., szombat

ZIMÁNY LINDA Whitney Houston koncerten! (56.)




ZIMÁNY LINDA: Uton Munchen fele:)Whitney Houston koncertre:) http://tweetphoto.com/23306810 Munchenben:))))nemsokara whitney:))
Mindjart kezdodik a buli;) nagyon kivancsi vagyok Whitneyre!
Whitney meg mindig egy Istenno!!mar a koncert elejen potyognak a konnyeim:)
:) http://tweetphoto.com/23386028


Linda Münchenben bulizik. Ahogy a kezével is mutatja két azaz kettő fontos program vár rá. Elsőként egy koncert, majd pedig irány a lemezlovas klub! Igaz az üzenetéből már tudjuk, hogy a DJ-vel nem volt nagyon megelégedve és Whitneyt könnyeket csalt a szemébe, de bizonyára nem veszi zokon, ha én most hanyagolom azt a témát, mely a szar zenét nyomó DJ-ről értekezne. Különben is látható hogy nem érzi győzelemnek az utat, hisz akkor a kezével úgy mutatta volna a kettőt, hogy V betűt formál ujjaival.
Vagy két wéééét! Dupla wééét! Hogy stílusos legyen Whitney miatt. Na igen!

Ha egy férfiember ha Whitney-re gondol, lelki szemei előtt elsősorban a „Több mint testőrből” jelenik meg, ami nem véletlen, hisz ne feledjük modellből lett énekes, ugyan ma már 47 éves, de akkor még hamvas kis csajszi volt, akibe persze nem csak Kevin Costner szeretett bele. Persze a hangja is briliáns volt, amit a 170millió eladott lemeze is hűen visszatükröz. A film zenéjéül szolgálkó album meg is kapta az elismerést és Grammy-díjkiosztón az év albuma lett. Minden adott volt a szép, tartalmas és a gondtalan élethez. De nomen est omen sajna a filmbeli szerepe, mintha az élete lett volna. Igaz a filmben nem a kokain volt a főszereplő, de azt megtudhattuk a sztároknak sem fenékig tejfel az élet. Az élete, melyben volt több házasság, nyilván sok sok öröm, de a kulisszák mögött rengeteg sírás is. Lemondás, szomorúság. Nem tudom ki adhatta neki az első löketet. Ki mondta neki, hogy ha felszippant egy kis fehér port, attól jobb lesz a világ, de ott kezdődött el a vég. Sajnálom ezt a dívát, mert hiába világsztár mindenen félresiklott. Linda tehát mikor a koncerten elpityeredett, nyilván erre gondolhatott, mert bizonyára sokan nem azért mentek el a koncertjére mert most is jól néz ki, vagy mert még mindig csodás a hangja, hanem mert meg kellett adni az esélyt neki a visszatérésre. Mert szeretni való volt és mert sajnáltuk. De a koncertjei ettől még csapnivalóak. Na nem a körítés, mert a pompa, meg a ruhák, meg a zenekar és a táncosok is kiválóak, csakhogy ez nem revü show, hanem Whitney színpadi produkciója lenne. Teljesen mindegy kinek a kritikáját olvassátok el, mind ugyanaz. Pl. Storyonline.hu : Whitney Houston nagy, visszatérő turnéja sajnos felemásra sikeredett. A díva a legtöbb koncerten képtelen volt minőségi előadást nyújtani. Az okosok szerint az énekesnő szétszórtsága és megfakult hangja annak a jele, hogy ismét a drogok rabjává vált.

Sőt, az évek alatt alaposan lerombolt szervezetét annyira megviseli a visszaesés, hogy könnyen belehalhat a kokainmámorba. Az egyik koncerten össze is esett, percekre elvesztette az eszméletét. Ezért a háttéremberei azon vannak, hogy kiválasszák számára a megfelelő rehabot. Sajnos nehéz az igazsággal vitatkozni. A YouTube-n még nem találtam meg a müncheni koncerten készült amatőr videókat, de bizonyára hamarosan fent lesznek. De hogy képet alkossunk szegény vergődésén és megsirassuk a hannoveri koncertből idézzünk fel egy kis részletet.



Ha tehát úgy akarunk rá emlékezni, ami volt valójában, akkor persze elmehetünk a koncertjére és megadhatjuk neki a végtisztességet, de ha valóban őt akarjuk, akkor ne a mostani produkciójából ítéltessük, hanem vegyük elő bármelyik régebbi lemezét. Csavarjuk fel a hangerőt, miközben aláfestésnek tegyük be a testőrös filmjét, mert ez ő, a kicsit félénk, zenéjében a szíve, teljes lénye, mely mint ő gyönyörű. Hangja tiszta és könnyeket csal a szemünkbe. De nem sajnálatból, hanem mert annyira nagy örömet okoz.

Lemezei: Just Whitney (2002), Love, Whitney (2001), Whitney the Greatest Hits (2000), My Love is Your Love (1998), The Preacher's Wife (1996), Waiting to Exhale (1995), The Bodyguard (1992), I'm Your Baby Tonight (1990), Whitney (1987), Whitney Houston (1985).


Szóval LINDA, jó utat és vigyázz magadra és ne feledd, ha egy jót akarsz bulizni ne menj sehova, hisz a pesti éjszakában rengeteg jó DJ-t találhatsz!!!
Gyere haza!

TI HOVA JÁRTOK BULIZNI?

Nincsenek megjegyzések: