2010. május 25., kedd

ZIMÁNY LINDA is túl jó csaj? (59.)


ZIMÁNY LINDA: :)nincs meg nyar azert:DD http://tweetphoto.com/23666922 11:01 AM May 23rd
Terasz eper,kedvenc habzo borom:)chill out:)Caramel cd:) http://tweetphoto.com/23665279
http://www.tvshow7.com/gossip-girl-season-3-episode-22-last-tango-then-paris/ nézzétek!!!nekem meg volt most!!!huhaaaaa!ez az utolsó rész!!
Ezt irta ki Selena Gomez:Wonderful night, with wonderful people. :) I love Budapest hmm nalam oriasi torokfajas van amugy:(
Moziban:)tul jo no a csajom.. http://myloc.me/7nonZ


Kedves Linda, nagyon örülök, hogy fáradtságos utad véget ért. Üzenetedből: „Uristen "Whitney Houston csodalatos volt tegnap!!(L) Istenno!!vegig bogtem a koncertet:)aztan megtalaltuk a Pachat;)most Salzburg:)” is kiolvastam nagyon tetszett a koncert és egyben meg is érintett. De a lelked mindig is érzékeny és fogékony az embertársaidat érintő problémákra és a szép dalokra. A sírás mellett bizonyára sikítottál és kiabáltál is, amely torokfájást generált, de persze az is lehet, hogy a későtavaszhoz képest hideg idővel nem tudott dacolni a falatnyi ruhád. Talán meg is fáztál volna, ha nem öltözöl feketébe, mely segített abban, hogy színével összegyűjtsd a nap bágyadt sugaraiban megmaradt kis meleget. Remélem, tehát nem megfázással küzdesz, hanem csupán csak rekedtséged volt, így nagyon is jól tetted, hogy nem volt karaoke, hanem csak uzsgyi az ágyikó. (huuu haza értünk:)fürödtem és úgy elálmosodtam,hogy dvd lesz és nem karaoke...)
Persze a rekedtségre a legjobb orvosság, ha habzó borral és egy kis eperrel kezded a reggelt. Mivel mindkettő afrozidiákum, igen veszélyes lehetett ez a párodra, hisz mindezt párosítani Caramel fülbemászó, de leginkább csípőt lassú tekerésre gerjesztő dallamaival igencsak veszélyes. Bizonyára ő nem érzi azt, hogy te túl jó csaj lennél hozzá képest, mert bizony az önbizalom jót szokott tenni a kapcsolatban. De azért ha megnézted a filmet, legalább megértheted, hogy milyen nehéz is egy átlagos kinézetű pasi élete. Persze ne feledjük, azért a Túl jó a csajom című film, valójában mese, hisz a való életben elképzelhetetlen, hogy egy pontozásban 10-es csaj, 5-ös értékű pasiba szeressen bele, még ha az annyira rendes is. Most persze tekintsünk el a pénzügyi katalizátorral rendelkező egyénektől, hanem csupán a rendes, dolgos, jóravaló, persze érdekes és humoros, de külsőre csupán átlagos kinézetű pasikat vegyük górcső alá. Linda kérlek tedd a szívedre a kezed, ahova persze én is szívesen tenném az enyémet, és ti is kedves női olvasóim. Őszintén a szívetekbe nézve, hány alkalommal fordult elő, hogy nálatok 5 ponttal kevesebb minősítésű pasival jártatok és ezt a kapcsolatot büszkén fel is vállaltátok. Ha most vannak, akik páran bólogatnak, akkor a nevem és a címem a szerkesztőségben van leadva! Persze ha belegondolok, nekem is túl jó a csajom!! Így lehet hogy mégis igaz...:-)

SZERINTED MENNYI ESÉLYE VAN EGY 5-ös PASINAK EGY 10-es BARÁTNŐRE?

Nincsenek megjegyzések: