2010. május 11., kedd

ZIMÁNY LINDA a divatdiktátor! (43.)











ZIMÁNY LINDA: Eljenek a turkizkek kormok:)es kiegeszitok:)) http://tweetphoto.com/21736786 Ti vigyaztatok mar a a pasitok exenek a taskajara?hahhaha:DD http://myloc.me/6QKil
















Nem is olyan régen cikkeztem arról, hogy Linda póló kommandót képez ki és a körmeit türkizr festi. Írásom csak egy vicces anyag volt, de azóta kiderült, hogy igazam lett. Na jó kb. úgy, mint a régi viccben, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, ami ugye nem mindegy, de akkor is igazam volt. Annyit tévedtem, hogy ez a pólós mizéria, nem csupán egy hóbort, hanem egy divatcég reklámfelkérése, miszerint celebeket hívtak meg arra, hogy motívumokat tervezzenek pólókra. Linda mellett DUKAI REGINA, BÓDI SZILVI és HORVÁTH ÉVA is remekelt egy-egy darabot. Miután Madonna is divatot teremetett, semmi kétség a mi lányaink is ezt az utat követik. Gondoltam hát egyet és két másik cikk hatására, elkezdtem összegyűjteni azokat a képeket, ahol LINDA által kedvelt kiegészítők vannak.


Sálak, sapkák, kalapok, óra, kesztyű, napszemüveg, kölcsön farmer, körömlakk és egyéb csecse becse. Illetve ha melltartó, akkor csöcse becse! A türkiz imádat viszont töretlen!!! boaaaaa!!!










TE MELYIKET HORDANÁD?

1 megjegyzés:

Judyty írta...

Nő léttemre a legdögösebbet, a legcsinosabbat, amelyik a legjobban kiemeli az alakomat...noná