2010. május 27., csütörtök

ZIMÁNY LINDA a kocsimban! (61.)



Zimány Linda: üdv a teraszról:)miújság veletek?éppen Carmel cd-t hallgatok:)ne felejtsétek,hogy szombaton lesz a rioban a bikini bemutatónk sugarbir:)és az üzletmegnyitónk is a west endben 28án:)

Minap hallgatom a kocsimban a RÁDIÓ 1-et, mikor váratlanul megszólalt mellettem Zimány Linda! Persze a történet sokkal izgalmasabban folytatódna, ha Linda valóban a kocsimban ült volna, hisz végül is 50% esélyem lenne bármikor vele erotikus helyzetbe kerülni. Persze az 50% azt jelenteni, hogy én akarnám, ő viszont nem!! :-))))
A kocsimban ettől függetlenül valóban megszólalt, és kedves hangján, csak nekem és csak most az egyszer azt suttogta, mit suttogta, kiabálta nekem, hogy.....: szeretettel értesít, mint kedves régi és leendő vásárlót, hogy május végén SUGARBIRD megnyitja budapesti márkaüzletét a WESTEND üzletházban. Továbbá invitált a RIÓ-ba is a hétvégére, ahol SUGARBIRD 2010 nyári fürdő- és strandruha kollekció bemutató lesz Dukai reginával, Zimány Lindával és Horváth Évával. Továbbá OSIS by SUGARBIRD kollekció bemutató Karsai Zitával.
Ott ahol Karsai Zita fergeteges műsorral és sztár fellépőkkel mutatta be első kollekcióját. Akkor a Sugarbird Zizy kollekciót ismert hazai celebek és profi táncosok mutatták be a RIO-ban. Többek között találkozhattunk a kifutón Szekeres Nórával, Szorcsik Vikivel, Bencsik Tamarával, Galambos Dorinával és Kisóval is. Akkor Sugarbird lányok közül ketten is kíváncsiak voltak Zizy bemutatójára, így Dukai Reginát és Zimány Lindát is láthattuk a közönség soraiban, de most hétvégén már ők is főszereplők lesznek. Bővebben a http://sugarbird.hu -n olvashattok.

Szóval láthatóan a történetem sajnos nem arról szól, hogy Linda hús vér valójában lett volna a kocsimban, csupán egy rádióreklám főszereplője volt és a kocsi négy sarkában elhelyezett hangszórók segítségével érezhettem ily közel magamhoz. De hát ez jár nekünk rajongóknak, egy autógramm, egy hang, egy odavetett mosoly vagy egy megszerezhető hajtincs. Hajtincs??????? Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Már megyek is az ollómért!! LINDA megyek .... ááááááááááááá :-)))))))))))))))))

Nincsenek megjegyzések: