2010. május 13., csütörtök

ZIMÁNY LINDA kérdezte Fullextra válaszol! (44.)




ZIMÁNY LINDA:még semmi hírem Seelena Gomezről és Leighton Meesterrről hát ez nem is igaz..ti hallottatok vmit?

Kedves Linda én csak ennyit hallottam róluk!

Seelena Gomezről : Szülei Mandy Cornett és Ricardo Gomez. Karrierjét a Barney & Friends (Barney és barátai) nevű, kisgyerekeknek szóló sorozatban kezdte, ahol két évadon keresztül játszotta Gianna szerepét. Ennek a sorozatnak a szereplőválogatásán ismerkedett meg Demi Lovatoval, akivel azóta is legjobb barátnők. 2003-ban egy kis szerepet kapott a Kémkölykök 3-D-ben, majd a Walker, a texasi kopó filmváltozatában. 2006-ban megkapta Emily Grace Garcia szerepét a Brain Zapped nevű mozifilmben. 2007-ben kezdődött a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat, aminek Selena az egyik főszereplője. A sorozatot Magyarországon a Disney csatorna vetíti. 2008-ban két filmben is szerepelt. Az egyik a Horton című animációs film, ahol az ő hangján szólalt meg a polgármester lánya. A másik a Los Angeles-i tündérmese folytatása, az Another Cinderella Story, ahol Drew Seeley volt a partnere. A film nem jelent meg Magyarországon. A történet a Hamupipőkére épül, csak modernebb környezetben. Mary (vagyis Selena) egy álarcosbálon találkozik a híres énekessel, Joey Parkerrel (Drew), aki persze beleszeret, de nem tudja, hogy ki ő, a gonosz nevelőanyja és a lányai pedig megkeserítik az életét. 2009-ben elkezdődött a Princess Protection Program forgatása is, amiben Demi Lovatoval együtt szerepel. Szintén 2009-ben jelent meg a Wizards of Waverly Place filmváltozata is.

Leighton Meester Marissa (született: április 9., 1986) amerikai színésznő , énekes-dalszerző , és divatmodell.
Legismertebb szerepe Blair Waldorf a TV show Gossip Girl további filmjei és szerepei:

Role Szerep Notes Jegyzetek 2003 Hangman's Curse Hóhér átka Elisha Springfield Elisha Springfield 2004 Hollywood Division Hollywood osztály Michelle Michelle Television film Televíziós film 2006 Flourish Virágzik Lucy Covner Lucy Covner Inside Belső Josie Josie 2007 Drive-Thru Drive-Thru Mackenzie Carpenter Mackenzie Carpenter Remember the Daze Emlékszik a Daze Tori Tori The Haunting of Sorority Row A The Haunting Egyházi sor Samantha Willows Samantha Willows Television film Televíziós film 2008 2008 Killer Movie Killer Movie Jaynie Hansen Jaynie Hansen 2010 Date Night Date Night Katy Katy Love Don't Let Me Down Love Don't Let Me Down Chiles Stanton A chilit Stanton Post-production Post-termelés 2011 The Roommate A Roommate Rebecca Daly Rebecca Daly Post-production Post-termelés The Oranges A Narancs Nina Ostroff Nina Ostroff Filming Forgatás Monte Carlo Monte Carlo Meg Torres Meg Torres Pre-production Gyártás előtti 2012 Cowgirl Bandits Cowgirl Banditák N/A N / A Pre-production Gyártás előtti

De ezek csak tények. Egyébként azt is hallottam róluk, hogy LOVE feliratot akarnak tetováltatni az ujjukra, de lehet hogy ez csak pletyka! Istenem hogy ez a GG, mennyire fontos neked!

TE IS ODAVAGY A GOSSIP GIRL-ért?

Nincsenek megjegyzések: