2010. május 10., hétfő

ZIMÁNY L. barátai: Debreceni Zita és Majka? (41.)


























Elődöntőhöz érkezett a Főiskolák szépe és a Mr. Collegge 2010 országos szépségverseny. (Bővebben a versenyről http://fullextra-bulvar.blogspot.com/)

Az est házigazdája Debreceni Zita volt, de a prímet Újvári Zoltán Szilveszter, vagyis Zola vitte, aki nagyon sokszor nevettette meg a közönséget, hisz a legváratlanabb kérdéseket tette fel a versenyzőknek és volt akit meg is táncoltatott.
Zita sztárokhoz méltón késett vagy háromnegyed órát, de végül is megérte megvárni. Zola többször is kísérletet tett arra, hogy összeboronálja az éppen singli Majkával, de miután erre nem volt kapható Zola félreérthető módon közeledett a szája felé.

De úgy látszik Zita inkább az izmosabb versenyzőket részesítette előnyben amit azzal is kifejezett, hogy az egyikkel táncra is perdült. Bár az olajos test nem éppen arra sarkalta, hogy odasimuljon a pasihoz, láthatóan mégis nagyon élvezte a mozgást. Az egész műsor alatt fülig ért a szája, nem úgy mint az egyik versenyző hölgynek, akinek Zola többször is tudtára adta, hogy azért is megnevetteti. A buli hatalmas afterpartyval folytatódott és mivel sokan voltak, sokat táncoltak, biztos sok after shave és fogyott, hisz a levegő igencsak fülledt volt. De nem csodálkozom ezen, hisz végül is megválasztottak 12-12 király és királynő várományost! Akiket láthattunk izmosan, begyesen, de legfőképp kevés ruhában!

Nincsenek megjegyzések: