2010. december 20., hétfő

ZIMÁNY LINDA: A z elmúlt hét videói

BOSZORKÁNYKONYHA

http://www.youtube.com/watch?v=RQJVpWwbXA8
http://www.youtube.com/watch?v=0wVJafjGNpc
http://www.youtube.com/watch?v=J-gqM8Rr7kc

A Boszorkánykonyha új műfajt teremtett hazánkban: a gasztro-életmód magazin formátumát. Az étkezések központi szerepet játszanak a mindennapjainkban, meghatározzák családi életünket, a barátainkkal való találkozást, a legfontosabb pillanatainkat. Így van ezzel a két tájékozott és trendi barátnő, Gombos Edina és Némethy Marcsi is, akik előtt nincs tabu téma: mindent kifecsegnek a konyhában. A műsorvezetők karakterükben eltérnek egymástól, ezért aztán nem is értenek feltétlenül mindenben egyet.
A Boszorkánykonyhában ismert és fiatal szakácsokkal találkozhatnak a nézők, akik friss ötletekkel, praktikákkal fűszerezik a műsort. Rendszeresen érkeznek vendégek, szakértők, hogy ötleteik segítségével a műsorvezetők az egészségtelen életmódnak üzenjenek hadat.
A legfinomabb ételek elkészülte közben a lányok divatról, sportról, sorselemzésről, no és pasikról is beszélgetnek. Tanúi lehetünk néhány szívszorító és lélekemelő igaz történetnek: ebben a műsorban a nézők – ha sírnak, ha nevetnek – biztos nem a hagymától könnyeznek!

Állandó rovatok

Csatlakozott a műsorhoz Joshi Bharat; rovatában életvezetési tanácsokat ad ismert és civil embereknek. A sorselemző személyre szabott válaszokat ad és segít feltárni, hogyan értelmezzünk egy problémát az életünkben.
Keddenként Ferencsik István, A Nagy Fogyás című műsor győztese ad fogyókúrás tanácsokat, hogy fitten és egészségtől kicsattanóan nézhessünk szembe a mindennapok kihívásaival.

Csütörtökönként Zimány Linda, a műsor állandó divatszakértője kalauzolja el a nézőket a legújabb trendek világába.

Boszorkánykonyha: hétköznap délután a FEM3 műsorán!

 LINDA AZONBAN NEM CSAK EZEN A CSATORNÁN VOLT JELEN...
 Sztorizzunk még egyet


 

Nincsenek megjegyzések: