2010. december 15., szerda

ZIMÁNY LINDA: Pasik és a házasságfóbia

Megjelent egy szuper jó könyv!
PASIK ÉS A HÁZASSÁGFÓBIA

MOTTÓJA: Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az, aki nélkül nem!!!





ZIMÁNY LINDA: Különleges könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Most jött ki a nyomdából, de még csak a kiadónál kapható! A könyv észrevétlen neveli a férfit és ha valaki a végére ér, akkor bizony óhatatlan másként fog a párjára tekinteni. Sokat segíthet a boldog és tartós párkapcsolat elérésében, a pasik igazi férfivá nevelésében. De a hölgyeknek is hasznos olvasmány, hisz segít a párválasztásban, nehogy már az elején elszúrjuk. De segít abban is, hogy ha már kiválasztottuk a férfit, milyen taktikával változtathatjuk meg, a látszólag megváltoztathatatlant.

Büszke vagyok arra, hogy egyike lehettem a hat felkért ismert médiaszemélyiségnek, akik egy őszinte interjúval kifejthették gondolataikat a témában. Szerintem nagyon jól sikerült, mint ahogy a könyv minden egyes fejezete. Az író barátomnak még arra is volt figyelme, hogy egy különleges horoszkóppal is meglepje Olvasóit.

Szóval szerintem kattints a kiadó oldalra és vedd meg karácsonyra! A gyorsaságot kedvezménnyel, dedikált, hivatalos sorszámmal ellátott példánnyal jutalmazzák. Siess, mert ez soha vissza nem térő alkalom! 


  • Megtudhatod, hogy milyen a férfiideálom!
  • Milyen tulajdonságokat értékelek egy férfiben!
  • Miért érzem a páromat pont nekem valónak!
  • Megtudhatod hogy a pasik, csajok mit szoktak elcseszni egy párkapcsolatban!
  • Mivel lehet levenni a lábamról!
  • Mit rontanak el a csajok a párkapcsolatok többségében!
  • Milyen a jó szex nekem!
  • és...de az már legyen titok!

Erdélyi Tibor: A természet vagy a Jóisten, hogy a fenébe rakott össze két ennyire különböző lényt e Földön? Mármint a férfit és a nőt. A férfi egészen másképp gondolkodik, érez és cselekszik ugyanazon helyzetben, mint a nő.

Tegyük csak fel a szívbe vágó kérdést: Miért változik meg a férfi, ha a szeretett nőt elvette felségül?  Hát kérdem én, mikor lett a 100 szál vörös rózsából temetővirág, műanyag cserépben adva? Mikor lett a „várj, kinyitom a kocsiajtót, mielőtt beszállsz” kezdőmondatból, „fiam nyisd ki a kaput”? Hogyan változott meg a „hadd fizessek én”,van nálad pénz−zé”?” Mikor csaptál először „úúúúúú elfelejtettem”− kiáltással a homlokodra a házassági évfordulónkon (már az elsőn :-), na és mikor kezdtél a cipőire féltékennyé válni? Tudom, a szerelem vakká tesz, de mikor tesz bénává, süketté és szemétládává? Bénává, mikor nem nyitjuk ki az ajtót, süketté, mikor nem halljuk meg, ha megkérnek valamire és szemétládává, hogy mindezt sorozatban tesszük.” …

Ha ezt a könyvet elolvassa a pasid, garantálom, hogy jobban fog veled bánni!!!

Egy igazi nő mellé egy igazi férfi dukál, (nem csak egy pasi, fiú vagy csávó). Egy igazi férfi kell neked is kedves Olvasóm, aki nem féltékeny arra, hogy a nő ragyog mellette. Mert az igazi férfinek van kiállása, kellő tartása, önbizalma és védő karja ahhoz, hogy egy igazi nő bátran széttörhesse a burkát és tündököljön, ragyoghasson miközben mind a férfi, mind ő saját maga is azt gondolja, én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy ő a párom!

Ez a könyv egy GPS, amely segít téged abban hogy jobban válassz! Már az elején ne rontsd el! 


A könyvem igyekszik minden oldalával nevetésre késztetni, de persze úgy ahogy mindig is tettem, a humorban nem ismerve tréfát. Mert lehet jól érezni magunkat, még akkor is ha a téma nagyon is komoly. Mert a könyvem nem más, mint az igazi férfi gyártási útmutatója. 

Garantálom, hogy sokat fogsz nevetni! Garantálom, hogy hozzájutsz olyan titkokhoz, amivel sokkal jobban leszel képes irányítani a férfit! Mert tudd meg te irányítasz!!!

Szerintem! Ezt a könyvet minden pasinak el kell olvasnia, hogy egy kicsit megváltozzon a szemlélete, hogy (ha van) lássa mekkora a szakadék közte és egy James Bond szerű férfi között. Persze minden nőnek még inkább el kellene olvasnia, hisz a könyvem még arra is képes, hogy ezt a szakadékot áthidalja és a pasi igazi férfiként sétálhat át szeretett hölgyéhez. Hozzád!!! Mert nemcsak nevel, de tanít. Boldog párkapcsolatra, a nő tenyéren való hordozására. 

Ha többet akarsz tudni, akkor kattints a blogjára: http://pasikesahazassagfobia.blogspot.com

A kiadó extra kedvezménnyel is várja a leggyorsabb megrendelőit. A könyv most kiadói kedvezménnyel vehető meg, kérhető, dedikált, hivatalos sorszámozott példány is.
MOST KIADÓI KEDVEZMÉNNYEL 3990 Ft helyett 3150 Ft+ postaköltség!



Név:
Postacím:
Megrendelt könyv címe:
Megrendelt db:
Hogyan kéri?: Dedikálás nélkül
Dedikálással
Dedikálás esetén kinek? Név:
Egyéb megjegyzés:
E-mail cím ha van:
HA ELKÜLDÖD EGY REKLÁMOLDALT FOGSZ LÁTNI! A VÉGÉN VAN EGY VISSZALÉPÉS GOMB. KATTINTS RÁ ÉS VISSZATÉRHETSZ A BLOGBA!

Szeretettel 

Erdélyi Tibor
író, blogger

Nincsenek megjegyzések: