2010. december 17., péntek

DUKAI REGINA is szerepel a PASIK A HÁZASSÁGFÓBIÁBAN

SZIASZTOK!
Én is szereplek a könyvben! 

PASIK ÉS A HÁZASSÁGFÓBIA

 Részlet a Reginával készült interjúból...

DUKAI REGINA: Sok férfi nem érti meg, hogy otthon kedves, tündéri tud lenni, le a kalappal előtte, de amint ott vannak a barátai, abban a pillanatban teljes fordulatot vesz, egészen másképp viselkedik a szeretett nővel, mint otthon és nem érti, hogy a kedvese miért van ettől kiakadva. Nagyon ritka az a férfi, akit nem változtat meg a baráti társaság. Számomra az egyik mércéje az igazi férfinak, ha az ilyen helyzetekben nem vagánykodik, nem viselkedik másképp. Az igazi férfi képes biztonságot nyújtani a nőnek. Számomra a biztonság érzése az egyik legfontosabb, hogy tudjam azt, hogy a párommal nemcsak a jövőnk, de a szerelmem, az érzelmeim is biztonságban vannak. Tudjam azt, hogy bízhatok benne. Számomra csak attól számíthat egy kapcsolat komolynak, ha a választottam ezt el tudja érni.

 A folyatás a könyvben...ahol lesz még szó a szerelemről, hogy milyen az ideális férfi az ágyban, mit ront el szinte minden férfi a párkapcsolatában és még sok más érdekes...


Egy kis részlet megint a könyvből:

,,, A nős férfiak tovább élnek, de jobban is várják a halált. Ebből is látható, hogy mindennek van előnye és hátránya, a házasság se kivétel. Előnye, hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy mindig ugyanaz hozza. Csakhogy amikor egyedül vagy, visszasírod azt az egyet, aki mindig veled lenne.

Lányok: Ha boldog akartok lenni egy férfival, nagyon meg kell értenetek őt és egy kicsit meg kell szeretnetek.

 Fiúk: Ha boldog akartok lenni egy nővel, nagyon kell szeretnetek, és meg se próbáljátok megérteni őt. 

Szeretnél egyet karácsonyra? Olvasd el az előző cikkeket vagy kattints a jobb oldalon a könyv blogjára!
üdv. Fullextra

Nincsenek megjegyzések: