2010. december 23., csütörtök

LINDA KARÁCSONY ELŐTT LETT SZINGLI

Kedves Olvasóim!

Nyilván sokakat megdöbbentett a hír miszerint Linda és kedvesének útjai pont karácsony előtt váltak szét. Már sok minden elhangzott a sajtóban és a TV2-ben egy hosszabb riport is látható volt. Szerintem attól még hogy valaki celeb és életének apró kis mozzanata a nyilvánosság előtt zajlik, attól még ugyanúgy fájhat a szíve, mint azoknak, akiken nem csámcsog senki.

Ígérem mindenről be fogok majd számolni, de most karácsony előtt egy nappal csak azért sem fogom kitárgyalni Linda magánéletét. Igen vannak pletykák is a 2010 legjobb magyar focistájának választott szőkés fiúval.... Igen vannak, de te hogyan érzenéd megad, ha az épp bimbózó kapcsolatod, vagy ha már régebben tart -folytatva a hasonlatot- virágba borulni készülő kapcsolatodról cikkeznék.

Persze mondhatnád Linda megszokta már, de hidd el ezt nem lehet megszokni. Albérletben él ismét...igen albérletben. Volt mersze újra kezdeni, de maradjon is ez a kis zug meg neki. Mert nyilván egy szerelem nem múlik el máról hónapra, még sokáig fáj és még ha nem is tudunk mindent mi az ami félrevitte (korkülönbség, a sok póker stb.) egy biztos oka volt, hogy így történt. A nyomait ott viseli a lelkében és éppen ezért én csak azt kívánhatom neki, hogy akár Balázs, akár más férfi oldalán, de találja meg ismét a boldogságot. Csinálja végig az iskolát és ha azt szeretné legyen saját jogi irodája, élete.

BOLDOG KARÁCSONYT LINDA!

Lehet hogy szingli vagy, de nem vagy egyedül.
Mert mi szeretünk!
Pihend ki magad, anyudéknál, vagy bármi titkos helyen!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNVA!
Fullextra

Nincsenek megjegyzések: