2010. július 23., péntek

ZIMÁNY LINDA Cool Night műsorában! (105.)



ZIMÁNY LINDA 2010 július 21-én éjjel a Cool tv, Cool Night műsorában szerepelt.


Mivel az adás remélhetőleg hamarosan videón is meglesz, addig pillantsatok bele egy-egy érdekesebb riport előzetesbe:


Június 30-án Cool Night Extrában a legjobb szexfotós mesélt…


A Cool Night Extra mai részében velünk lesz Csukás Tibor, akit tavaly az év szexfotósának választottak. Az erotikus- és pornóképek mestere elárulja, hogy mi minden történik egy-egy meztelen fotózás során, tabuk nélkül beszél majd eddigi szexkalandjairól. Polgár Krisztivel is egy pikáns témát fogunk kivesézni, kiderül, hogy milyen sztorijai vannak az ehető fehérneműkkel kapcsolatban. Lassan talán beköszönt a forró nyár, jöhetnek az önfeledt nyári bulik, emellett főként ilyenkor érdemes egy kis változatosságot vinni a szexbe, –hiszen a lehetőségek száma korlátlan – így meghívtuk Bánovics Marcsit is, aki elárulja, mitől jó a szex a vízben. Alexa Diamond pedig azon hölgyeknek mutat egy-két szexi praktikát, akik már unják, hogy párjuk állandóan a foci-vb-t bámulja. Itt lesz velünk szexológus szakértőnk, Dr. Csides Kata is, aki várja a legmeglepőbb kérdéseket és igyekszik minden szexuális problémában segítséget nyújtani!Itt a nyár, jöhetnek az őrült bulik, az átmulatott éjszakák, de vannak akiknek nem csupán erről szól egy-egy forró nyári éjszaka.


Vegyük például Bánovics Marcsit. A modellről köztudott, hogy nem rejté véka alá szexuális életét, mint ahogy azt sem, hogy milyen kalandokba keveredett eddig a vízben.

- Volt már rá példa, hogy engem is elragadott a hév, persze nyár van, tombolnak a hormonok, ilyenkor előfordulhatnak ilyen ’’bűntények’’. – mondta Bánovics Marcsi a Cool Night Extrában.

A modell elárulta, hogy elővigyázatos ezekben a ’’bűntényekben”, számára ezeken a légyottokon is fontos a biztonságos szex, persze nem az óvszerre gondolt, hanem a víz által rejtegetett veszélyekre. Marcsi ezért a bányatavak és hasonló veszélyes helyek helyett inkább egy forró tengerparton tudja elképzelni, hogy álompasijával szeretkezzen. Ugyanakkor a kísérletezéstől sem ódzkodik, mindig szeret valami újat, esetleg egy kis perverziót vinni az együttlétekbe. Marcsi még attól sem fél, hogy lebukik, ha esetleg valami nyílvánosabb helyszínen kerül sor a szexre. Marcsi azt is elárulta, hogy milyen férfivel tudna elképzelni egy-egy hatalmas szeretkezést.


Kocsis Orsi is volt szereplő már és mesélt a karrierje korábbi állomásairól. A modell Orosz Barbarának kifejtette, hogy miképp kezdte a szakmáját, de beszámolt az első meztelen munkáiról is, ahol számos kellemetlenséggel kellett szembe néznie, hiszen jó pár fiatal lányhoz hasonlóan ő is külföldi aktfotózásokkal kezdte pályafutását.

- Nálam fordított helyzet állt fenn. Én elkezdtem modellkedni és először csöppentem bele a vetkőzős világba, aztán befejeztem ezt a fajta munkát és arra összpontosítottam, hogy a divat világában dolgozhassak. – mondta Kocsis Orsi a Cool Night Extrában.

Orsi elárulta azt is, hogy manapság már mindenféle gátlás nélkül levetkőzik egy-egy fotózáson, de korábban nagyon zavarta, hogy öten-hatan is figyelik, miközben a képek készülnek róka. Manapság pedig nagyon örül, ha gondolnak rá a férfilapok, főként a legutóbbi nyuszis magazintól kapott felkérésnek örült a legjobban.

- Egyáltalán nem okoz gondot nekem a meztelenkedés, nem vagyok szégyenlős, engem ez nem zavar, szerintem, ami szép az szép. Én úgy vagyok vele, hogy lehet, ez már álszenteskedés lenne. – mondta Kocsis Orsi a Cool Night Extrában.

A modell legutóbbi fotózásán készült képekről is mesélt, amelyekből mi is szemezgettünk műsorunkban.


A műsort orosz Barbara vezeti…

Barbara arca sokaknak ismerős lehet, játszott a Vígszínházban, a Nemzeti Színházban és a Pesti Színházban. Jelenleg a Győri Nemzeti Színház tagja.

A színház mellett televízióban is láthattuk, az RTL Klub Pasik című sorozatában ő alakította Zsófikát, a szomszédot. A közelmúltban pedig a Jóban Rosszban című TV2-es sorozatban Andrea, a karrierista riporter szerepét játszotta. Feltűnt a Valami Amerika című nagysikerű mozifilmben is. Barbara sportkedvelő: lovagol, síel, szörfözik, teniszezik, imád vitorlázni, úszni és korcsolyázni. Mozirajongó, könyvfaló és sorozat rajongó. Kedvence a Szex és New York. Barbara is, mint minden nő, imád vásárolni, kényeztetni magát, táncolni, utazni, barangolni a városban és lakást festeni. Barbara alig várja a műsor indulását, nagyon örül, hogy igazán magát adhatja. Exhibicionista, a határait szeretné feszegetni.


FORRÁS:


http://www.cooltv.hu/series/coolnight

Nincsenek megjegyzések: