2010. június 28., hétfő

ZIMÁNY LINDA: VIVA COMET 2010 (86.)

ZIMÁNY LINDA: Megint díjátadón...de most a párommal!

2010-ben is kiosztották a könnyűzene legjobbjait dicsőítő VIVA Comet gömböket. Az idén 10 éves díjátadón minden eddiginél nagyobb show műsort láthatott a nagyérdemű. Ez nyilván annak is köszönhető volt, hogy Linda is vendég volt, na és meglepetésekben sem volt hiány. A zöld-narancssárga gömböket SP (Legjobb férfi előadó), Barbee (Legjobb női előadó), az AFC (Legjobb Együttes), a BNF (Legjobb új előadó) és Hien – Túl szép (Legjobb videoklip) kapta. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj nyertese a Neoton Família.



























Az esti Party az Oszkárokon már megszokott vörös szőnyeges bevonulással indult, amelynek háziasszonyaként Debreczeni Zita fogadta a magyar könnyűzenei élet legnagyobbjait, színészeket, műsorvezetőket, a hazai közélet fontos szereplőit. Így termésszetesen Linda is meghívott volt és ahogy ilyenkor dukál nem egyedül érkezett.

Aztán jó szókás szerint odaálltak a fotózós színpad elé. (Tudnillik, ide írják ki a szponzorokat, hogy látszanak a képeken.

Aztán itten volt egy kis smúzolás, meg vakukkattogtatás.... meg sok sok kép.
De sokat nem lehetett vacakolni, mert 9 kor csöngettek.
Az esemény házigazdája, az angyali estélyiben tündöklő Ada és a VIVA két VJ-je, Ben és Zola köszöntötték a nézőket, a jelölteket és a fellépőket.
A gálán Ákos az új Szindbád c. dalát nyomta,  SP Ramival  soha nem volt duettel lepte meg a közönséget, Király Viki színész adottságokról tett tanubizottságot énekében, Fekete Dávid úgy gondolta, jobb biztosra menni és 15 táncossal showelemekkel fűszerezett számott adott elő. Aztán jöttek a first "klasszok".   Hooligans az Idiotside-dal, és a Josh és Jutta a Stereo 2.0-val volt igen klassz!!! Na és azt hiszem ez egyben ősbemutató is volt. Tudjátok, amikor anyuka apuka és bemutatkozik az először lejátszott dal közben. :-)). A minden eddiginél látványosabb gálán fellépett továbbá Barbee, Hien, a BNF, Bencsik Tamara, LL Junior, Brasch Bence és az Anti Fitness Club, meg mittudom én ki, mert a végéről el kellett jönnöm!

De a barátaim maradtak, így beszámoltak arraól, hogy
Cascada majdnbem felrobbantotta a szinpadot, mikor három legnagyobb slágerét, az Evacuate The Dancefloort, a Pyromaniat, és az Everytime We Touchot nyomta. Énekesnőjét, Natalie Horlert elbűvölte a rengeteg rajongó és sok szeretet, és megígérte: amint tehetik, újra eljönnek Budapestre a VIVA nézőihez. Meg hozzám Budára....


Aztán hogy a felsorolásból ki ne hagyjam, ottan volt még az nagymamainak is egész csecse, Neoton Família üdvöskéje a gitáros párjával de még az előtt Tóth Gabi, Noémi Virág, Mark és Puskás Peti nyomott egy egyveleget. Meg két maflást, hogy beszóltak Gabinak a nemrég megjelent szexi képekért. A produkció végén Csepregi Éva és Végvári Ádám a „Holnap hajnalig” örökzöldet már a fiatalokkal énekelték végig, vagy fordítva, midenesetre a feldolgozott örök zene fergeteges sikert hozott és a közönség tényleg nem akart hazamenni csak másnap hajnalban! Ja és valami díjat is kaptak!!!!!!! De nem ezért, hanem az életpályáért!

Persze a legfontosabb, hogy kik is kapták a többi díjat:


  • A Legjobb férfi előadó díját SP nyerte, (a díjat Várkonyi Andre és Kinter Oszkár adta át) 
  • A Legjobb női előadóhoz címzett gömböt Ungár Anikó és Baronits Gábor adta át Barbee-nak
  • Az Anti Fitness Club a Cascada énekesnőjét, ki más mint a nőfaló Harsányi Levente tűntette ki.
  • A BNF lett a Legjobb új felfedezett, őket Kovács Áron és Deutsch Anita jelentette be. 
  • A legjobb videoklip nyertese Hien –Túl szép című klipje lett, (Tilla és Bálint Antónia).
GRATULÁLOK MINDEN GYŐZTESNEK! (Fullextra)

1 megjegyzés:

Judyty írta...

Gratulálok én is a győzteseknek és nagyon sajnálom, hogy a betegségem miatt nem lehettem ott a díjátadón:-(((((, csupán a feeling miatt, no meg a Neoton miatt is!!!!!!!!!