2010. június 25., péntek

ZIMÁNY LINDA hasonmások a neten! (83.)


Úgy látszik az emberi szemétség határtalan. 

Nem is olyan régen az egyik barátom mesélte, hogy egy neves társaság nevében hívták meg egy találkozóra, aztán ott egy hasonló nevű, de más témában működő cég tett üzleti ajánlatot egy előadás formájában. Nekem ez nem poénos! Vérlázító! Linda Twitterét is megpróbálta valaki klónozni, feltörni vagy nevében üzengetni. 

ZIMÁNY LINDA: valaki napok óta próbálkozik feltörni a twitterem amatőr módon...mert emailt kapok róla,hogy nem emlékszem a jelszavamra...ccccc...
- Rengetegen irjatok,hogy modelleket is keresnek ezek a kamu regek a nevemben,ezeknek se doljetek be pls,mert nem keresek modelleket:((
via
- Szoval a facebook kereso nem dob ki,de megneztem vagy 15ot dob ki belolem es az mind kamu!ne doljetek be nekik pls!
- Skacok nem gyozom hangsulyozni!!itt a twitteren kivul,semmi mas kozossegi oldalon nem vagyok elerheto!!azok mind (cont)
- és üzenem neki,hogy felesleges,mert úgyis egyből kiderül...

Minap egy cikk került a kezembe, melyet a Tere Fere újság jelentetett meg. Lehet hogy Lindát tényleg klónozták? Úgy néz ki, tényleg van már egy klón, aki tökéletesen hasonlít Lindára és most nem a szőke amerikai énekesnőre gondolok. (Én különben is, csak a Lindára gondolok meg meg állva...) Nem ez egy hazai klón. 
Ugyanolyan napszemcsi, ruha és hajviselet. S ha az arcberendezéseket is megvizsgálom, lassan a Terminátor filmek jutnak az eszembe. 

Lehet hogy nem is klón, csupán robot a jövőből. Élő szövet a fémvázon? 

Mindenesetre modern technológia, mert igencsak élő és eleven mindkét modell. Persze lehet hogy tévedek és a klón nem volt más, mint Dukai Regina, aki a hecc kedvéért ugyanúgy öltözött egy katonai bemutatón, mint Linda. De ki tudhassa azatatat! :-)))

Nincsenek megjegyzések: