2010. június 10., csütörtök

ZIMÁNY LINDA tanul és S&N2-ről egy szót se szól! (69.)




ZIMÁNY LINDA: :)tanulok:) http://tweetphoto.com/26195093
Tanulaaaaaas....
yess yess yesss igy folytatodjon a tobbi vizsgam is:)eddig minden elsore lekopogom:) http://tweetphoto.com/26338877
Meg van a polgari perjog szigorlat is!!!!!


Linduska! Igen te a matróz pólóban!
Látom nagyon tanulsz, akkor nem is zavarlak, csak egy kérdést engedj meg!


Hatalmas hévvel, visszatérő lelkesedéssel vártad a Szex és New York második részét. A twittereidben szinte naponta kérted a teremtőt, hogy ha teheti fordítson egyet az idő kerekén, vagy rúgja oldalba az idő homokját tartalmazó homokórát. Bár én nem vettem észre, hogy a „vetítsék már hamarabb” óhajod teljesült volna, de ha nem is hamarabb, de eljött a nagy pillanat és beülhettél kedvenc filmed premierjére. Még azt is tudom, melyik nap hányas előadásra mentél…aztán…aztán se kép se hang! LINDA!!! Mi van a „cex és nyújorkkal???”

Nem tudom neked mennyire tetszett, de én még nem találkoztam élő emberrel, aki oda lett volna, meg vissza. Illetve vissza voltak sokan, visszakérni a jegy árát. Na ne szépítsük, uncsi egy szar limcsi semmi volt, azt meg kell hagyni. De mit is várjunk egy olyan eget verően eredeti sztoritól, Carrie, Samantha, Charlotta és Miranda – micsoda nevek???- szeretett városukból, az unalmas házaséletükből egyszer csak elrepülnek egy partizós, csili-vili világba, ahol baromira jól érzik magukat, de közben piszkosul semmiről se szól az egész, talán csak arról, hogy 3 kiló szemránckrém nélkül már egy lépést se teszünk 50 felett. Bár van benne szerelem, meg kis mondvacsinált konfliktus, de ahogy vártam egy kalap szar lett az egész. De mit is várjunk el olyan szereplőktől, akik a magánéletükben is ennyire mentek.

Ott van pl. Kim Cattral, aki bár sokszor nyilatkozta, hogy szingliként nagyon jól érzi magát. Úgy látszik a filmbeli Samantha énjétől nem tud szabadulni. Igaz még 50 év felett is megpróbál dögös lenni és utánozni a Britney Spears jelenséget hirdetve, hogy ő bizony soha nem hord bugyit. Ami persze első hallásra igen szexi, de nehéz napokon kissé érdekes, persze ha neki vannak még nehéz napjai. Persze így nem is kell nagyon vigyázni a szexuális életével, amiben még igen aktív, ha nem adja alább 30 éves pasiknál. Ja nem is alább, hanem „főlébb”, ugyanis a 25-29 korosztályt csípi.

Szóval Linda, ha legközelebb ennyire vágysz valamire és eljön a katarzis, vagy éppen nem jön el egyáltalán, azért élményeidet megoszthatnád velünk a csúcspontot követően is, mint ahogy mindig megosztod az aktuális körömszínt. MOST ÉPPEN LILA!!! Ehhez mit fognak szólni a Fradi rajongóid?

.... de már nem is a zavarok, még a végén megbuksz!

Nincsenek megjegyzések: