2010. június 29., kedd

ZIMÁNY LINDA: elmúlt hat hónapban történt.. (87.)

ZIMÁNY LINDA:
·  Mai gossip girl idézet facebookon:"-Ahhoz, hogy egy pletykából igazi botrány legyen a megfelelő embernek a nem megfelelő helyen kell lennie"
·  :)))))))))))))írjatok ti is:) 
Amint olvasható, Linda tanulás közben idézeteket gyűjt a kedvenc sorozatából. Nem rossz elfoglaltság, de azért reméljük, nem megy a vizsgák rovására! Én is gyűjtögetésben voltam. na nem mézet vagy idézeteket, hanem inkább Lindás cikkeket gyűjtöttem össze. Bár nyilván a régi hír már nem hír, de lehet hogy nem jutott el minden rajongóhoz, vagy már esetleg elfelejtettük őket. Mi is történt az elmúlt hat hónapban? Nyilván sokkal több minden, de most első körben ezekre a cikkekre emlékezünk.

JANUÁR: Zimány Lindát csodás utazással lepte meg párja
Nagy utazással zárta az évet Zimány Linda. A modellt párja lepte meg egy tengerentúlra szóló repülőjeggyel. S miután a jogi egyetemen néhány vizsgán sikeresen túljutott, így nincs akadálya annak, hogy az óévet Amerikában búcsúztassa. "Las Vegasba repülünk, ahol egy hetet fogunk eltölteni. A szilvesztert is ott ünnepeljük. Nagyon izgatott vagyok, mert még soha nem töltöttem az év utolsó napját külföldön. A hagyományokra kint is odafigyelünk majd. Malachúst eszünk, hogy szerencsénk legyen, és a lencsét sem hagyjuk ki, hogy ne kerüljön el minket a gazdagság" - hangsúlyozza Zimány Linda, akire januárban még újabb vizsgák várnak, így a tankönyveit nem süllyesztette túl mélyre. forrás: stop.hu
Apró drágakövekkel borították be Zimány Linda testét
Tegnap este új magyar rekordert avattak Torizs Hajnalka személyében. A sminkes még tavaly év végén állította fel egyedi rekordját azzal, hogy több mint 5000 darab ragyogó kristállyal borította be Zimány Linda testét. Az oklevél átadására egy impozáns belvárosi szállodában került sor, ahol tiszteletét tette Benkő Dániel, Bíró Ica és Vásáry André is. A konferanszié szerepét Kustánczi Lia vállalta magára. A rekorder azonban nem ül a babérjain máris új rekordkísérleten töri a fejét. "Nagyon büszke vagyok, hogy sikerült beállítanom ezt a rekordot. Ugyanakkor nem ülök a babérjaimon. Hamarosan megkísérlem a rekord megdöntését. Úgy gondolom, a következő alkalommal már 8000 kristállyal teszek kísérletet. Terveim között szerepel továbbá, hogy elkészítsem a világ legdrágább sminkjét. Ehhez már fel is vettem a kapcsolatot egy nagy gyémántkereskedő céggel" - osztotta meg terveit a Napi Ásszal Hajnalka.
A rekordkísérlet nyolc órát vett igénybe, ötezer-háromszáznegyven darab követ ragasztottak Linda testére, ami összesen közel kétmillió forintba került. Linda életében nem egyszer fordult már elő, hogy drágakövekkel növelte belső értékeit.- Volt már rajtam 15 milliós óra, 40 milliós gyémánt fülbevaló. Nyilván ezek olyan dolgok, amikre aztán úgy vigyázok, mint a szemem fényére és a rendezvény után rögtön visszaviszem a széfbe. De ezek nem olyan dolgok, amiket az ember mindennap felvehet, meg nem is kell, nem hiszen, hogy egy 23 éves egyetemistának ez olyan dolog lenne. Miközben Hajni megállás nélkül dolgozott, Hajas Laci is becsatlakozott a munkába, hogy elkészítse Linda frizuráját. Természetesen nem előzmény nélküli az ilyen csillogás: Linda egyik nagy bálványa, Britney Spears például Toxic című klipjében semmi mást nem viselt, csak sokezernyi apró követ. Jennifer Lopez Waiting For Tonight című videójában még az arca is ragyogott, Lady Gaga legújabb klipjében, a Love Game-ben pedig tetőtől-talpig csillogó ékkövekben vonaglik. De egyikük sem sziporkázott annyira, mint Linda, akinek kövekkel borított testét már csak hitelesíteni kellett, hogy hivatalosan is világrekord lehessen. Az eredmény nem csak a hitelesítő úriembert, hanem Linda titokzatos pókerjátékos kedvesét is lenyűgözte. A rekordot követő divatbemutatón pedig mindenkinek tátva maradt a szája a modell „ragyogó” formája láttán. forrás: napiasz.hu
FEBRUÁR: Nem óvszerrel, akkor hogyan?
Modell az érzékeny mája miatt hüvelygyűrűvel védekezik, derült ki RTL Klub Fókusz című műsorából. Zimány Linda korábban kipróbálta a fogamzásgátló tablettát is, azonban hiába szedte a legalacsonyabb hormontartalmú készítményt, mégis rosszul lett tőle. „Elmentem egy vérvételre, és olyan eredményem lett tőle, mint egy alkoholistának, aki 40 éve iszik. Aztán abbahagytam a szedését, és normális lett a májfunkcióm” – mesélte Zimány, aki szerint a májat egyáltalán nem igénybe vevő hüvelygyűrű már csak azért is jobb, mert – a tablettával ellentétben – nem annyira körülményes. http://velvet.hu
MÁRCIUS: Zimány Linda majd a gyermekeinek főz

Zimány Linda ma este újra fakanalat ragad, ugyanis a Vacsoracsatában Esztergályos Cecíliát, Héder Barnát, Selmeczi Tibort és St. Martint látja vendégül. A műsorvezető-modell örült a felkérésnek, és mivel egyszer már részt vett a gasztro reality-ben, ezúttal kevésbé izgult.

- Nagyon klassz csapat jött össze! Igaz, az elején attól tartottam egy picit, hogy más generáció vagyok, mint a többiek, de semmi gond nem volt, már az első este remek volt a hangulat. Olyan ételt választottam, amit nem nehéz elkészíteni, jól is sikerült, úgyhogy szuperül éreztem magam. Linda nem túl gyakran áll a tűzhely mögé, de időnként párját meglepi egy-egy finom étellel.
- Most is megcsináltam neki a Vacsoracsatás menüsort. De mire megvettem a hozzávalókat, nyolc helyen kellett vásárolnom. Nekem sajnos nincs annyi időm, hogy mindennap főzzek, ezért csak nagyon ritkán szoktam. Ha valami komoly menüt választok, az sokba is kerül, akkor jobban jövök ki, ha rendelünk valamit. Ráadásul alig vagyunk otthon, másnap nincs aki megegye, ami megmarad, én pedig nem szeretném kidobni az ételt.
Reggel elmegyünk, este 11-kor érünk haza, akkor már nem is szoktunk vacsorázni. Általában délután négykor eszem utoljára, valami salátát. Tartom magam a mondáshoz: "Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus." Hétvégén azért összedobunk ezt-azt, de rendszeresen főzni akkor fogok, ha majd lesz gyermekem.
Ez azért még várat magára, Linda azt mondja, házasságot és családalapítást csak a távolabbi jövőben tervez.
Ha kíváncsi rá, mit alkot a csinos modell-műsorvezető a konyhában, nézze meg ma este a Vacsoracsatát!
Forrás: http://www.rtlklub.hu,  http://www.bulvaros.hu, Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
MÁRCIUS: Robert Pattinson kaliberű sztárok nem hasonlíthatóak össze a hazai hírességekkel.

 Zimány Linda szerint sok múlik azon, hogy egy világsztár milyen beállítottságú, hiszen ez meghatározza későbbi, sikerélményeit követő viselkedését. A csinos modell szerint neki sikerült kezelnie a helyzetet, amit szüleinek köszönhet. Zimány Linda világsztárokról és karrierjükről beszélgetett ma reggel Liptai Claudiával a TV2 Mokka című műsorában. A magyar modell-műsorvezető szerint a Robert Pattinson kaliberű sztárok nem hasonlíthatóak össze a hazai hírességekkel.

"Ha túl fiatalon kerül az ember reflektorfénybe, bizonyára vannak olyan időszakok, amikor elbizonytalanodik, és nem találja önmagát. Mivel mindig szem előtt van, nincs meg a lehetősége annak, hogy teljesen önmaga lehessen egy-egy szituációban. Persze szerintem típusfüggő, hogy ki, mennyire ragad meg ebben a dologban. Én úgy gondolom, hogy egész jól kezeltem és kezelem ezt a helyzetet, amit azt hiszem, hogy a szüleimnek is köszönhetek, főleg anyukámnak, aki mindig mögöttem állt" - magyarázta Zimány Linda, aki hozzátette: különbség mutatkozik a sztárok fizetése között is.

"Egy amerikai sztár esetében, ha az ember leforgat egy filmet, akkor gyakorlatilag nincs igazán rászorulva arra, hogy mással is foglakozzon az életben - hiszen annyi pénzt kap -, könnyen beleesik ebbe a hibába. Nézzük például Britney Spears esetét: ő teljesen kiégett már fiatal korára és jöttek a problémák... Mi nem alapozhatunk erre: úgy gondolom, hogy egy ismert magyar ember nagy általánosságban mással is foglalkozik az életében, legyen szó családról, munkahelyről, tanulásról, bármiről" - vélekedett Linda a műsorban. forrás: STOP.hu

Zimány Linda piszkosul ráizgult Katy Perryre

A csizmik és a shopizás nagy rajongója ma fél Twitter-oldalát végigizgulta lelkesedésében, amikor valahonnan értesült róla, hogy este esedékes az amerikai énekesnő California Gurls című számának videoklip-premierje. Zimánynak a Google valószínűleg nem barátja, ezért kérdezgette inkább olvasóit, vajon tudják-e, mikor jön el a nagy pillanat, pedig az ilyesmiket kideríteni nem olyan ördöngös dolog, megmutatjuk. Az olvasóinak például azonnal sikerült is, szóval tényleg nem lehetnek olyan buták, mint SP követői. Egyébként az alábbi dolog az a bizonyos várva várt új Katy Perry-alkotás, épp annyira izgalmas és eredeti, mint a leszbicsókos egyszámával befutott, azóta pedig leginkább házassági híreivel haknizó énekesnő egész eddigi életműve. http://velvet.hu
 
ÁPRILIS: ZIMÁNY LINDA MEGÉGETTE KEZÉT!

Ezt nézzék meg: olyan tényfeltárás volt, hogy beleőrülnek. Zimány Linda megégette a kezét a Pálinka Rallye-n, erre mi nekimentünk a falunak és addig nyomultunk a kicsi kameránkkal, amíg ki nem sajtoltunk a helyi ügyeletes doktornőből egy kenőcsöt, amelyet visszavittünk kedvenc modellünknek, aki viszont állati hálás lett ettől. Nagyon büszkék vagyunk erre az egészre, elsősorban természetesen emberileg, de azért kicsit szakmailag is.





MÁJUS: Zimány Linda művészien vetkőzik, és lelkesen tanul
Gyönyörű fotók készültek a modell, joghallgató szépségről. Zimány Linda ismételten beadta derekát a Playboynak.
Zimány Linda 2001-ben a Miss Cyberspace Hungary Gála szépeként vált ismertté, majd a következő évben a bájos szőkeség zsinórban nyerte Miss Teen Hungary, a Miss Teen Bikini World, a Miss Alpe-Adria versenyeket. A 24 éves szépség az elmúlt években a Miss Balaton és a Miss Bikini Hungary zsűrijét is elkápráztatta. Az ügyvédi pályára készülő modell két éve a Playboy magazinban is megmutatta magát, s most újra beadta a derekát, ő a májusi magazin címlaplánya. Ezúttal azonban nem játékosan szexi, inkább művészi aktfotózásról volt szó. „Csakis olyan ajánlatra bólintok rá, amely inspirál – mondja Zimány Linda. – Mostanában nagy divat, hogy a külföldi szupermodellek is levetkőznek, és részt vesznek egy bevállalós akt fashion fotózáson. Ezek a kicsit retro életérzést sugalló vagy dokumentarista fotók túlmutatnak a szexualitáson, s képesek megmutatni az igazi Nőt. Ezúttal is szexis képek készültek rólam, de sokkal letisztultabbak, komolyabbak, mint az előzők. Tükrözik a lelki változásokat, melyeken keresztülmentem, összehasonlítva a korábbi munkákkal, érzékeltetik, hogy nővé értem. http://www.kiskegyed.hu

JÚNIUS: MIKOR MEGY FÉRJHEZ

 A glammodell huszonnyolc éves koráig akar férjhez menni, de azt se bánná, ha ez előbb történne meg, akár már idén nyáron. A meglehetősen tehetős pókeres-bróker, Kaló Dénes viszont csak somolyog, vagy éppen dühöng, amikor az esküvőről kérdezik.
A Juj.hu [1] a Szinglik éjszakája című film premierjén szedte ki Zimány Lindából, hogy nem bánná, ha már elvenné Kaló Dénes bróker/pókeres, akivel immár nyolc hónapja éldegél békés egyetértésben [2]. Kaló Dénes állítólag ritkán mutatkozik Zimány oldalán, de ez azért nincs teljesen így, csak igyekszik a rendezvényeken háttérbe szorulni. Igazából érthetetlen, hogy ilyen partnerrel és másodhivatással hogyan akar kimaradni a celebvilágból a bróker, de ezt szeretné. Erre enged következtetni, hogy nem nyilatkozik, sőt a Velvet érdeklődésére egyenesen közli, hogy nagyon rossz vicc, hogy bennünk ilyesmi egyáltalán felmerült, szerinte Linda a celeb, őt kell ilyesmiről faggatni, igaz, Zimány aligha tud arról beszélni, mikor veszi el a férfi.

 Pedig Kaló, ha nem is celeb, közszereplőnek közszereplő, hiszen nemcsak, hogy igazi glammodell a csaja, de ő maga is egyre gyakrabban látható képernyőn. Például indult az Unibet Pókermilliomosában számos celebbel, olyan hírességekkel ült egy asztalhoz, mint Dammak Jázmin, Lakatos Márk és Nánási Pál, így el lehet róla mondani, hogy Tóth Richárd - Polgár Krisztina Miss Earth Hungary volt barátja – után ő a leghíresebb magyar pókeres, aki pörög a celebek között.Kaló amúgy híresen jó játékos is [3], hiszen kétszeres EPT Monte Carlo-i második helyezésével sokáig vezette a magyar játékosok pókerbevételi listáját.
http://velvet.hu

Nincsenek megjegyzések: