2011. január 21., péntek

Zimány Linda és a Csizmaverseny !

Cipő designer-nek állt Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila. A sztárok nem mindennapi fekete-fehér gumicsizma kollekciót készítettek az esős, latyakos idő, na és Jack bácsi ihletésére, melyeket bárki megvásárolhat.
Különleges jótékonysági akcióval indította az évet Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila. A sztárok a népszerű fekete-fehér whisky kérése ragadtak ecsetet, filctollat, ragasztót, kinek mihez volt kedve, és egyedi gumicsizmákat terveztek.
Az eredmény tíz pár divatos csizma, tele a sztárok kedvenc figuráival és újévi jókívánságaival, mellyel a Jack Daniel’s a Máltai Szeretetszolgálatot támogatja majd. A művészi alkotásokra ugyanis hamarosan bárki licitálhat, aki nem szereti, ha ruhái szembe jönnek vele az utcán, vagy csak kitenné kedvence alkotását a polcra. A befolyt összeg a Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

http://www.bellacafe.hu/2011/01/14/jotekonykodo-csizmakreatorok-fotokkal/

Nincsenek megjegyzések: