2011. január 4., kedd

LINDA egyedül?

Hát megkezdődött a 2011...

Elmúltak az ünnepek és a Szilveszteri buli is lassan csak múló emlék és túl vagyunk az első munkanapon is...már akinek van még munkája. LINDA az utóbbi két hétben igencsak eltűnt a nyilvánosság elől. Volt otthon és ...Na igen természetesen kikerülhetetlen a kérdés, hogy mi történt Linda szerelmi életével...

Másfél éves kapcsolatot zárt le Zimány Linda tíz évvel idősebb párjával, Kaló Dénessel. Az elmúlt néhány hónapról a modell titokzatosan csak annyit mondott: "mindkettőnknek kemény volt". Hogy miért hűlt ki a kapcsolat, ezt a TV2 riportjában:       MIÉRT SZAKÍTOTTAK?

LINDA: "Így hozta az élet, ennek így kellett történnie", 
"Ami nem öl meg, az erősít"

"Én az a fajta ember vagyok, aki úgy gondolja, hogy le kell zárni egy kapcsolatot olyankor még időben, pontosan azért, ha szereted a másikat, akkor el tudod engedni, hogyha belátod azt kívülállóként, hogy rá tudsz nézni a kapcsolatotokra, hogy nem működnek már úgy a dolgok, ahogy az elején kellett volna, hogy működjenek" - fogalmazott szó szerint így Zimány.  

Hozzátette, a szakítás közös döntés volt, sokat dolgoztak azon, hogy újra fellobbanjon a láng kettőjük között, de nem jött össze a dolog.

A hír már mondhatni szakállas, de nem akartam Linda karácsonyát még jobban nehezíteni, hogy erről írogatok a Blogban... főleg, hogy ezzel egy időben felröppentek olyan hírek, hogy a modell most Dzsudzsák Balázs focistával randizgat? Mi az igazság? Szerintem magánügy, de azért a titok itt Magyarországon úgy se maradhat titok!

A futballista akkor találkozott először Lindával, amikor november végén a Fashion Aukción a modell jótékonyságra felajánlott ruháját a PSV szélsője hetvenezer forintért megvásárolta.

Ezt követte Zimány Linda szakítása volt barátjával, majd a találgatások december végén beigazolódtak, a Tabu Tv év végi díjátadó gáláján együtt, kéz a kézben jelentek meg. Beszélni ugyanakkor nem voltak hajlandóak a kapcsolatukról, de immár nyilvánvaló: új "sztárpár" született Magyarországon, amelyről egészen biztosan bulvárhírek tucatjai születnek a jövőben a hazai médiában.

TABU TV GÁLA:

Debreczeni Zita és Majka szórakoztatta egész este a Tabu Tv évzáró gáláján szórakozó nézőket és hírességeket. A B SEVEN színpadán többek közt Marchello, SP és Fluor, Stereo 2.0, Kefir és Ladányi Patrícia szórakoztatta produkciójával a jelenlévőket, de Sugarbird divatbemutató és rengeteg más exkluzív meglepetés várta az eseményre látogatókat.

A Tabu Tv az alábbi kategóriákban adott elismerést a jelenlévőknek:

A Tabu Tv Arca: Korpics Dalma Ada
A Tabu Tv celeb Arca: SP

Közönségdíjas: Dévényi Tibor
Életműdíjas: Koós János
Az év legdögösebb sztárja: Freire Szilvi
Az év felfedezettje: Karácson "Fluor" Tamás
Az év televíziós műsorvezetője: Joshi Bharat
Az év rádiós műsorvezetője: Rákóczi Feri
Az év legtalpraesettebb sztárja: Gáspár Győző
Az év színésze: Ihos József
Az év online médiája: Velvet (Zappe Gábor)
Az év nyomtatott napilapja: Blikk (Csontos Róbert)
Az év nyomtatott hetilapja: Helyi Téma (Gál Gyula)

GRATULÁLUNK NEKIK ÉS MOST FOLYTASSUK BALÁZZSAL!



Nem túlzás kijelenteni, hogy a 2010-es volt Balázs karrierjének legsikeresebb éve. A trófeák számát ugyan nem sikerült gyarapítania, de egyénileg pályafutása legjobb esztendejét zárta. Majd megkoronázta Lindával!

Az év elején a PSV Eindhoven még három sorozatban is versenyben volt, a csapat azonban végül üres kézzel zárta a 2009–2010-es idényt. Pedig Dzsudzsák teljesítményére nem lehetett panasz, hiszen tavasszal 16 bajnokin hat gólt ért el, és az előkészítésben is jeleskedett. Összesen 14 találattal zárta a bajnokságot, amivel házi gólkirály lett, emellett adott 13 gólpasszt is – ennél többet csak az Ajax Amsterdam uruguayi támadója, Luis Suárez osztott ki. A goal.com internetes portál beválasztotta az Eredivisie álomcsapatába is.
A jelenlegi szezon még ennél is jobban alakul: a PSV vezeti a tabellát, Balázs pedig a csapat legjobbja. Az ősszel a bajnokságban tíz gólig jutott, és emellett 11 gólpasszt is kiosztott – utóbbi kategóriában jelenleg első a holland ligában. De nem csak a bajnokikon megy remekül a játék: az Európa Ligában az ősszel hét mérkőzésen öt gólt szerzett, az eindhoveniek pedig magabiztosan nyerték meg csoportjukat. Balázsnak az EL csoportköre már csak azért is különleges volt, mert nevelőegyesülete, a Debrecen ellen is pályára léphetett.
A magyar szurkolók azonban elsősorban annak örülhetnek, hogy Dzsudzsák a válogatottban is magára talált. A nyáron megszerezte második gólját a címeres mezben, más kérdés, hogy Hollandiától súlyos vereséget szenvedtünk. Balázs a szövetségi kapitányi poszton történt váltás után is alapember maradt a válogatottban, és ősszel nagy szerepe volt abban, hogy az Eb-selejtezőkön jól teljesített a csapat. A legfontosabb megmozdulása a finnek elleni, idegenben szerzett győztes találat volt, de bevette San Marino kapuját is, majd az évet a Litvánia elleni barátságos találkozón góllal zárta.

A 2010-es év számokban

Holland bajnokság: 35 mérkőzés, 26 gól
Holland Kupa: 3 mérkőzés, 2 gól
Európa Liga: 9 mérkőzés, 6 gól
Magyar válogatott: 8 mérkőzés, 4 gól
Összesen: 53 mérkőzés, 38 gól

Gratula mindkettőnek! Sok boldogságot!

 Forrás TV2, Velvet, samsungsport, dzsudzsak.hu



 

Nincsenek megjegyzések: