2010. október 3., vasárnap

Zimány Linda saját rovata a FEM 3 ban!

SZia Linda: Legutóbb az ATV ben láttalak, de úgy tudom, hogy most újra dolgozni kezdtél, a Fem3 csatornán futó Boszorkánykonyha című műsorban. Hogy is van ez?

Zimány Linda: „Ez igaz! Szerkesztőként is tevékenykedem a műsorban, nem csak egy bábú leszek. Régi álmom vált valóra ezzel a lehetőséggel, kiélhetem a kreativitásomat, és segíthetek az embereknek abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból”



"Úgy érzem, ennek a lehetőségnek köszönhetően végre kiélhetem a kreativitásomat és olyan témákról beszélgethetek, amelyek gyerekkorom óta érdekelnek. Ebben a műsorban összetett a feladatom. Nemcsak beszélgetek a vendégekkel, hanem magam alakíthatom, találhatom ki, hogy miről szóljon a rovatom, tehát a szerkesztésben is részt veszek"

Ezt mind tudjuk, de van valami egyéb híred is az ATV-ről?

Ők aranyosak, meghívtak, de a FEMben dolgozom majd. Tudod e, hogy már a második évadjával jelentkezik a Boszorkánykonyha a FEM3-on? A műsorban továbbra is találkozhatnak a nézők Gombos Edinával, Némethy Marcsival és a két állandó szakáccsal Susánszky Ádámmal és Szatmári Ferivel, sőt most már Joshi Bharattal is.
Joshi Bharat ugyanis - TV2-es műsora megszűnése után - ősztől csatlakozik a csapathoz, s rovatában életvezetési tanácsokat ad majd ismert és civil embereknek. A sorselemző személyre szabott válaszokat ad és segít feltárni, hogyan értelmezzünk egy problémát az életünkben. Joshi Bharattal a Boszorkánykonyha szerdai adásában találkozhatnak a nézők először.

A divat világába pedig ezentúl én, Zimány Linda kalauzolom az arra fogékonyakat heti rovatomban. A megújult díszlet mellett versenyek, pályázatok és tesztek színesítik majd a műsort.

A FEM3 csatorna azonban további újdonságokkal is jelentkezik az ősz folyamán. Vadonatúj epizódokkal folytatódnak a csatorna népszerű sorozatai és reality műsorai. Már a képernyőn A hegyi doktor Magyarországon eddig még nem látott részekkel, a Tipegők a kifutón, az Esküvői tortacsodák új epizódokkal. Az október is tartogat egy óriási meglepetést: a Jóbarátokból ismert Courteney Cox neve a garancia a csatorna új sorozatának sikerére. A Született szinglikben (Cougartown) Courteney egy nemrég elvált, egyedülálló anyukát alakít, aki felfedi az őszinte igazságot a randizásról és az öregedésről, valamint a szépség es fiatalság vezérelte kultúránkról.
Forrás: est.hu

Nincsenek megjegyzések: