2010. október 9., szombat

Zimány LIinda és a hajviselet

























Lindát sok fajta hajkoronával láttuk már, de a kulisszák mögé kevés alkalommal volt lehetőségünk bekukkantani. Hát most megtettük. Meglestük Lindát a fodrásznál és aztán a buliba menet. Ismerős a reklám...a hajlakk még mindig tart, eső, hó, szél, és még mindig tart...
itt nem volt lakk, csak egy jó kis feltűzés...na tűzés, mielőtt észrevesz!

LINDA: "Becike alkotott a csüt esti bemutatora Lauren Conrad hajat nekem:) "


Lauren a középiskola végzőseként szerpelt az MTV Laguna Beach című valóságshowjában. Érettségi után San Franciscoba ment, ahol az Academy of Art Egyetemen végzett el egy szemesztert. Itt ismerte meg Heidi Montagot. A Laguna Beach második évadja alatt hazatért, majd tanulmányait Los Angelesben a Fashion Institute of Design & Merchandising-nél folytatta.

Lauren a The Hills első évadának forgatása alatt került a Teen Vogue-hoz. Conrad és a valóságshowja hozzájárultak a magazin magas eladási rátájához. Lisa Love, a Vogue magazin nyugati parti szerkesztője szerint Laurennek sikeresen kellett szerepelnie az állásinterjún ahhoz, hogy megkapja az állást a cégnél, függetlenül attól, hogy a tévés társaság mit szeretett volna. Miután otthagyta a Teen Vogue-ot, Conrad 2009 májusáig Kelly Cutrone cégénél dolgozott.

Lauren egy új ruhakollekciót hozott létre Lauren Conrad Collection néven, amely 2008 márciusában a Mercedes Benz LA divathéten debütált. 2009 márciusában Conrad bejelentette, hogy abbahagyja a tervezést és a 2009-es tavaszi és nyári kollekciókat törölték.

Laurennek korábban a Laguna Beach korábbi két szereplője Stephen Colletti és Jason Wahler volt a párja. Később randevúzott Brody Jennerrel és baseball játékos Doug Reinhardtal. 2008 óta a My Boys című sorozat szereplőjével Kyle Howarddal alkotnak egy párt.

Bizony, ez a csaj tud valamit. Lauren Conradnak nem csak saját reality showja és divatmárkája van, hanem hihetetlenül jó stílusérzéke is. Gyakorlatilag ő Amerika egyik kedvenc trendsettere napjainkban. Bár mondjuk könnyű úgy diktálni a divatot, hogy a teen Vogue-nál dolgozott egy ideig, most pedig stylistkodik a People's Revolutionnél Kelly Cutrone szárnyai alatt.

Lauren sikere töretlen, egyre feljebb és feljebb szárnyal, én pedig kíváncsian nézem, hogy a Laguna Beach (most megy a VIVÁn a sorozat) kis szendéjéből hogyan lett reality sztár, a Fashion Institute hallgatója, divattervező majd Cosmopolitan címlaplány.

Az amerikai Cosmo novemberi címlapján:


A 2008-as Emmy Awardsra saját maga tervezte meg a ruháját. Az éjkék, mell alatt szabott ruhát a gyémántbross dobja fel - tetszik.


Hogy egy kis aktualitás is szóba kerüljön: íme itt vannak a Lauren Conrad által tervezett ruhák a karácsonyi szezonra. A kollekció mottója: Girls just want to have fun! (Ezzel a filozófiával mélységesen egyetértek.)



forrás: wikipedia, ourfashion.blog







Nincsenek megjegyzések: