2010. szeptember 16., csütörtök

ZIMÁNY LINDA és a mozifilmek!


Szia Linda!

FULLEXTRA: Mi ez a napszemcsi, hiszen a nap se süt!

LINDA: Cicaszemcsi:))) http://plixi.com/p/44905080

nem napszemcsi!

FULLEXTRA: Na jó vannna, azért be ne kapj! Csak azért kérdezem, mert a szájfényed után is nagy az érdeklődés! Persze csak a lányok részéről!

LINDA: Sokan kerdezitek mi a kedvenc nude szajfenyem ami mindig rajtam van:)H&M 490ft vagy 590ft-os nude szajfenye a legjobb:)


FULLEXTRA: Mondom engem hidegen hagy, hisz csókolni nem én csókolom! Inkább azt regéld el nekem, hogy merre jártál az utóbbi időben, hisz alig alig láttalak.

LINDA: Megneztem a resident evil 4et 3Dben..huuuuu...


FULLEXTRA: Jaj az bírom...már jó régen kezdődött a sztori...de egyre jobb lesz. Egy újabb Nyolcadik utas...

1998-ban az Umbrella Corporation nevű cég egyik kísérlete meglepetésszerűen elszabadult Raccoon City városában, ezzel megfertőzve és élőhalottá változtatva az ott élő embereket. A zombik seregét Végül Az Umbrella Corporation egy atombombája ölte meg. a zombik gyilkos karmai közül csak kevesen menekültek meg, köztük Leon S. Kennedy, Raccoon City akkori rendőre. Azóta évek teltek el, az Umbrella Corporation csődbe ment, Kennedy pedig az USA elnökének egyik legjobb ügynöke lett.

Most, hogy az elnök lányát ismeretlenek elrabolták, Leont bízzák meg a feladattal, hogy derítse ki hollétét és mentse meg. A nyomok egy spanyol faluba, El Puebloba vezetnek, ahol azonban érkezésük után Leon társait a helyiek megölik, ellene pedig hajtóvadászatot indítanak. Leon azonban új társakra talál, köztük Luis Sera-ra, aki egy ottani kutató. Az ottléte során egyre több rejtélyes dologra derül fény...

hahaha ez most a videojáték volt, hisz aki nem tudja, az jobb ha tudja, mint az utóbbi időben oly sokszor, ennél a filmnél is egy nagysikerü Japán videojáték adaptáció...

http://www.youtube.com/watch?v=7oXx0qwe0wc

... de tudom te Milla Jovovichpos filmet nézted és nem a játékot. Tudtad, hogy Jovovich kilenc évesen kezdett el színészkedni, majd 11 éves korában modellkedni. Az első címlapfotója az olasz Lei divatlapnál volt. Sok fotózása volt, az első évben 15 divatlap címoldalán jelent meg fotója. A modellkedés mellett folytatta a tanulást. Tanulmányait az Excelsior High School-ban végezte. Nagyon fontos volt számára a műveltség. Első filme az 1988-ban bemutatott Two Moon Junction volt. Ezt a The Night Train to Kathmandu követte. Óriási tehetségnek tartották. Szerepelt a Calvin Klein, az Escape, és más híres cégek reklámjában, valamint az több bulvármagazinban. Színészi karrierjét a Visszatérés a Kék lagúnába (1991) majd a Kuffs és Chaplin (1992) folytatta, de most már örökre a piros ruhás csaj lesz, aki szétrúgja a vérszomjas kopók fejét és szétdurrantja a zombikat.

Na és mást néztetek?

LINDA: Na megnezzuk ezt a 7 merfoldes szerelmet:)

FULLEXTRA: Ajjaj szinte biztos voltam, bár a bemutatója egy férfiembert igencsak lelohasztott. Biztos tele volt akcióval egy kis hajó és két szerelmes. Egyéb hírek?

LINDA: Megtalaltam a starbucksot a west endben:)))ideje volt:)

Justin Timberlake jaaaaaaaaj:) (L)
Uristen a VMA!!Kim Kardashian!!! Justin Bieber!!Usher!!mindenkiii aki jon imadom az egeszet!!!ugy ott lennek egyszer eloben:DDDDD
Jo hosszu fotozas volt...nem ettem ma meg semmit...most megyek anyumekert a repterre..

FULLEXTRA: Majd holnap is jelentkezem, addig is vigyázz magadra!


Nincsenek megjegyzések: