2010. augusztus 11., szerda

Zimány Linda és a jogi pálya! (114.)


A Blikk soha nem hazudtolja meg magát. Lindáról a lényegi hír a következő: milyen szép, meg mennyire szőke, meg hányszor volt levetkőzve és mégse hülye, hanem jogi egyetemre jár.

Na ezt nem mintha nem tudtuk volna, de ha a cikkre ránézel, V.Virágot, Horváth Évikét és persze Lindát is ezért a hatalmas hírértékkel bíró 3 mondatért csak azért dobták fel a lapba, hogy megmutathassák a formás kis testüket.

Persze férfi szemmel ez nekem egyáltalán nem gond, hisz szívesen csodálok ilyen tökéletes női testeket, de könyörgöm, akkor holnap simán lehetne ez a sztory: szépek, vékonyak, mégis szoktak fagyit enni. Így bemutatható levetkőztetve az összes nő és mellé rakható méga cikkben 3 gombóc fagyi is. Mindehhez 3 méteres főcím. Mondjuk mindenkinek van két nagy gombóca és trükkösen a cicik melletti szöveg miatt had asszociálhassunk a melleikre.

Szegény lányok. Hiába tanulnak, hiába lesz Linda is jogász, ügyvéd, majd a Blikk az első tárgyalásról úgy fog tájékoztatni, hogy megmutatja kosztümben és előveszi a nyuszis magazinos fotókat is. Persze ilyen világot élünk. Csak az a hír jó hír, ami meztelen?

Nincsenek megjegyzések: