2010. július 27., kedd

Zimány Linda és a filmes karrier! (106.)


Zimány Linda már oly sokszor volt moziban és hívták meg különféle filmbemutatókra, hogy elképzeltem, milyen lenne, ha ő maga lenne egy híres film női főszereplője. Már tervezem a moziplakátot. Pár elképzelést meg is osztok az olvasóimmal. Amelyikre a legtöbb szavazat jön, abból lesz majd a végső változat. Na lássuk a terveket:


















2010. július 23., péntek

ZIMÁNY LINDA Cool Night műsorában! (105.)



ZIMÁNY LINDA 2010 július 21-én éjjel a Cool tv, Cool Night műsorában szerepelt.


Mivel az adás remélhetőleg hamarosan videón is meglesz, addig pillantsatok bele egy-egy érdekesebb riport előzetesbe:


Június 30-án Cool Night Extrában a legjobb szexfotós mesélt…


A Cool Night Extra mai részében velünk lesz Csukás Tibor, akit tavaly az év szexfotósának választottak. Az erotikus- és pornóképek mestere elárulja, hogy mi minden történik egy-egy meztelen fotózás során, tabuk nélkül beszél majd eddigi szexkalandjairól. Polgár Krisztivel is egy pikáns témát fogunk kivesézni, kiderül, hogy milyen sztorijai vannak az ehető fehérneműkkel kapcsolatban. Lassan talán beköszönt a forró nyár, jöhetnek az önfeledt nyári bulik, emellett főként ilyenkor érdemes egy kis változatosságot vinni a szexbe, –hiszen a lehetőségek száma korlátlan – így meghívtuk Bánovics Marcsit is, aki elárulja, mitől jó a szex a vízben. Alexa Diamond pedig azon hölgyeknek mutat egy-két szexi praktikát, akik már unják, hogy párjuk állandóan a foci-vb-t bámulja. Itt lesz velünk szexológus szakértőnk, Dr. Csides Kata is, aki várja a legmeglepőbb kérdéseket és igyekszik minden szexuális problémában segítséget nyújtani!Itt a nyár, jöhetnek az őrült bulik, az átmulatott éjszakák, de vannak akiknek nem csupán erről szól egy-egy forró nyári éjszaka.


Vegyük például Bánovics Marcsit. A modellről köztudott, hogy nem rejté véka alá szexuális életét, mint ahogy azt sem, hogy milyen kalandokba keveredett eddig a vízben.

- Volt már rá példa, hogy engem is elragadott a hév, persze nyár van, tombolnak a hormonok, ilyenkor előfordulhatnak ilyen ’’bűntények’’. – mondta Bánovics Marcsi a Cool Night Extrában.

A modell elárulta, hogy elővigyázatos ezekben a ’’bűntényekben”, számára ezeken a légyottokon is fontos a biztonságos szex, persze nem az óvszerre gondolt, hanem a víz által rejtegetett veszélyekre. Marcsi ezért a bányatavak és hasonló veszélyes helyek helyett inkább egy forró tengerparton tudja elképzelni, hogy álompasijával szeretkezzen. Ugyanakkor a kísérletezéstől sem ódzkodik, mindig szeret valami újat, esetleg egy kis perverziót vinni az együttlétekbe. Marcsi még attól sem fél, hogy lebukik, ha esetleg valami nyílvánosabb helyszínen kerül sor a szexre. Marcsi azt is elárulta, hogy milyen férfivel tudna elképzelni egy-egy hatalmas szeretkezést.


Kocsis Orsi is volt szereplő már és mesélt a karrierje korábbi állomásairól. A modell Orosz Barbarának kifejtette, hogy miképp kezdte a szakmáját, de beszámolt az első meztelen munkáiról is, ahol számos kellemetlenséggel kellett szembe néznie, hiszen jó pár fiatal lányhoz hasonlóan ő is külföldi aktfotózásokkal kezdte pályafutását.

- Nálam fordított helyzet állt fenn. Én elkezdtem modellkedni és először csöppentem bele a vetkőzős világba, aztán befejeztem ezt a fajta munkát és arra összpontosítottam, hogy a divat világában dolgozhassak. – mondta Kocsis Orsi a Cool Night Extrában.

Orsi elárulta azt is, hogy manapság már mindenféle gátlás nélkül levetkőzik egy-egy fotózáson, de korábban nagyon zavarta, hogy öten-hatan is figyelik, miközben a képek készülnek róka. Manapság pedig nagyon örül, ha gondolnak rá a férfilapok, főként a legutóbbi nyuszis magazintól kapott felkérésnek örült a legjobban.

- Egyáltalán nem okoz gondot nekem a meztelenkedés, nem vagyok szégyenlős, engem ez nem zavar, szerintem, ami szép az szép. Én úgy vagyok vele, hogy lehet, ez már álszenteskedés lenne. – mondta Kocsis Orsi a Cool Night Extrában.

A modell legutóbbi fotózásán készült képekről is mesélt, amelyekből mi is szemezgettünk műsorunkban.


A műsort orosz Barbara vezeti…

Barbara arca sokaknak ismerős lehet, játszott a Vígszínházban, a Nemzeti Színházban és a Pesti Színházban. Jelenleg a Győri Nemzeti Színház tagja.

A színház mellett televízióban is láthattuk, az RTL Klub Pasik című sorozatában ő alakította Zsófikát, a szomszédot. A közelmúltban pedig a Jóban Rosszban című TV2-es sorozatban Andrea, a karrierista riporter szerepét játszotta. Feltűnt a Valami Amerika című nagysikerű mozifilmben is. Barbara sportkedvelő: lovagol, síel, szörfözik, teniszezik, imád vitorlázni, úszni és korcsolyázni. Mozirajongó, könyvfaló és sorozat rajongó. Kedvence a Szex és New York. Barbara is, mint minden nő, imád vásárolni, kényeztetni magát, táncolni, utazni, barangolni a városban és lakást festeni. Barbara alig várja a műsor indulását, nagyon örül, hogy igazán magát adhatja. Exhibicionista, a határait szeretné feszegetni.


FORRÁS:


http://www.cooltv.hu/series/coolnight

2010. július 22., csütörtök

ZIMÁNY LINDA a Kiskegyedben (104.)




A CIKK SZERINT LINDA NEM SZERET ENNI!!

Hát akkor mi van a halászlével, meg azzal a rengeteg kajás, éttermes, hűű de belaktam Twitter szöveggel...
..egyébként rajtad kívül ember nem volt a földön aki daginak nevezett volna, és leparancsolta volna azt a 17 deka súlyfelesleget!
De legyen 56-57 kiló LINDA HÚS, CSONT ÉS BŐR, na meg 1000 kiló szeretet, ami a lelkedben van! Annyi kell hogy legyen, mert mi is benne vagyunk a szívedben...reméljük! Fullextra!

2010. július 21., szerda

ZIMÁNY LINDA a Twitterét csurig írta! (103.)

ZIMÁNY LINDA hol vagy!! Úristen, haldoklik a Twittered! Még egy üzenet és aztán vége! Nincs tovább!! Most mi lesz! Hogy bírjuk ki nélküled!??????

  • Elveszítünk!
  • Kérlek töltsd le!
  • Nem az infúziót, hanem a modult!
  • Mondom most, mert.... és itt megszakadt minden kapcsolat!
HOUSTON BAJ VAN! ...na na már tisztul a kép. Hál' Istennek él!

Él a vonal! Újra jönnek a hírek!

Tudom már mi volt a baj! Szerintem LINDA magyar csúcsot döntött, de lehet hogy a padló után, súrolja a világbajnoki szintet is.


Annyit Twitterezett a kis drága, na és üzi
zett a telóján, hogy egyszerűen már nem fért be több a normál üzeneti keretébe. Ha nem kapott volna egy új programot, akkor soha több üzit nem olvashattunk volna tőle. Nem semmi. De az utolsó pillanatban megmentette egy modul, melyet letölthetett. Húúúőú. Linda már azt hittem elveszítünk.

Fullextra

2010. július 19., hétfő

ZIMÁNY LINDA és a segély ügy! (101.)


Fullextra: Bevallom elfogult vagyok Lindával kapcsolatban, de szeretnék egyben valós hírmondója is lenni. Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a segély üggyel kapcsolatban. Miután a hírt a Blikk hatalmas betűkkel, címlapon hozta le napokon át , hát kénytelen vagyok írni róla néhány gondolatot. Talán nem volt szerencsés e a segélyt felvenni, de érdekes módon, amikor meg olyan esetekről beszélünk, ahol jogosnak érezzük a sérelmünket, de a törvény butaságai miatt még sem tehetünk semmit, akkor csak széttárjuk a kezünket. Hangoztatva a törvény, az törvény! De nekem nem tisztem eldönteni, hogy a könyvelésileg jogos tétel valóban jogos volt e, de azt viszont tisztem eldönteni, hogy miért kellett egy könyvelési tételhez meztelenül mellékelni Lindát? Szerintem készült rengeteg kép, a két nyuszis sorozaton kívül. Miért is kellett a cicije, ahhoz, hogy közben belerúgjanak? Talán a „StolBuci” már nem volt elég jó csont tovább rágicsálni. Tudom, hogy bulvár lapról van szó, de azért baromi nagy lehet az uborkaszezon, ha a „hírmorzsákból” végül is öles betűk lesznek a címlapon. Nem is egyszer, de napokon át.


Egyébként a Blikk úgy néz ki átment adóellenőrbe, mert Linda után N. Árpit is a világ legerősebb rokkantnyugdíjasát is támadta. Ő is kap „segélyt”! Bocsi, tudom hogy nyugdíj, de én csak segélynek hívom olyan kevés. Ja hogy közben az élete kockáztatásával kell mellékesen dolgoznia. Azt a kutyát se érdekli. Ha több nyugdíjat kapna, akkor biztos nem haknizna. Szóval Blikkecske, inkább azt írd meg hatalmas címlapos betűkkel, hogy nem lesz nyugdíjunk, a világválságnak vége, de mi még évekig válságban leszünk. Hogy 1 milliárdot fizetünk végkielégítés címen a kirúgott vezetőknek már megint, hogy csak napok választották el országunkat az államcsődtől. De gondolom ezek nem annyira fajsúlyos témák, mint Zimány Linda 1700 forintja.


Egyébként Linda az RTL-ben nyilatkozott erről.


http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/95521

2010. július 17., szombat

ZIMÁNY LINDA és az ALKONYAT! (100.)


ZIMÁNY LINDA is Alkonyat rajongó, mint ahogy oly sokan a világban, így természetes, hogy részt vett a bemutatón. Bár nekünk fiúknak kissé csöpögős és hiányzik belőle az akció, de szerelem az dúl ezerrel és ez kell tavasszal, nyáron és a többi évszakban is. Inkább mint az erőszak!

A cikk Epizód, Júliusi szám.





2010. július 16., péntek

ZIMÁNY LINDA elégedetlen a testével! (99.)

LindaZimany: Most a TV2ben vagyok egy megbeszelesen aztan masszazs aztan edzes:)csupa vizsgaidoszak utani megerdemelt program:)))


Csütörtökön a Blikkben öles betűkkel jelent meg egy cikk Lindáról és Ördög Nóráról, miszerint mindketten elégedetlenek önmagukkal és azonnal fogyókúrába és méregtelenítésbe kezdenek. Bevallom, nekem bejönnek a vékony lányok és e két csajszinak a fizimiskája, sem olyan mint a falu Miskája. Dögösek, szexisek és gyönyörűek. Akkor meg mi a fityfenét kell ezen elégedetlenkedni? A méregtelenítéssel is úgy vagyok, hogy azt egy kobránál még megértem, hogy méregtelenítő kúrába kezd és lesz belőle vízisikló, de hogy két bombázó minek méregtelenít?? Nóra ha mérges vagy akkor kiabálj a fotós barátoddal. Jó tudom én, mi áll e mögött. Nóra szépségversenyt fog "műsorvezetősködni", míg Linda az egyik ügyeletes bomba nő üdvöske. Hát mit vétettek nektek a szénhidrátok. Mint Napóleont a veresége után, ti a szénhidrátot űztétek el. Ráadásul még kardió edzéssel is tarkítjátok, mint a Riskát a nagymamám. Mármint ez egy rosszul sikerült poén lett volna a tarka tehénnel, de rátok aztán végképp nem lehet azt mondani, hogy tehenek lennétek. Viszont a boci szemetekkel akkor is baj van, ha a tükörbe nézve daginak látjátok magatokat. Most és mindörökre vegyétek tudomásul, hogy így vagytok jók ahogy vagytok és ennél már nem lehet tökéletesebb. Ha pedig ezzel valaki vitatkozni mer, azt küldjétek hozzám. Ha magatokkal vitatkoztok, akkor is!!!




2010. július 9., péntek

ZIMÁNY LINDA: 7 nő verseng Tilláért! (96.)

ZIMÁNY LINDA a BORSBAN:
A BORS (június 28.) cikke szerint még hét csinos nő verseng a MEGASZTÁR 5 női műsorvezetői posztért! Természetesen köztük van a mi LINDÁNK is, akinek eddig is és azután is nagyon drukkolunk, hogy Görög Zita és Szekeres Nóri helyébe lépjen! De ne a lábukra!

HAJRÁ LINDA, HAJRÁ LINDA!!!!
Ha kell elhozzuk neked Afrikából az összes wo-wozelás kürtfújót!

2010. július 8., csütörtök

ZIMÁNY LINDA: A három test-ŐR! (95.)

ZIMÁNY LINDA a júliusi Sorry-ban! 

Athos-né, Porthos-né, Aramis-né és ...hohohóóóóóóóóóóó, de hol van D'Artagnon-né!!! Ez csak három TESTŐR azaz TEST ŐR!!! Most hékás, hol a negyedik musk-étás-nő! Mi lesz így a világ legszebb csipet csapatával!

Persze nem mondom így is világcsúcs, de azért csak nem kapott sugár(bid) fertőzést Regina? Hál'Istennek nem erről van szó, csak gyönyörű kis tagjait tenger habokkal simogatva, forró homokos parton napozva, hűs koktélokat iszogatva éppen nyaralgat! A három testőr, pedig addig is kifut, a kifutón!! (Fullextra)

2010. július 7., szerda

ZIMÁNY LINDA: MAXIMA cikk a retusálásról! (94.)

MAXIMA-ban jelent meg egy cikk, EGY KLIKK AZ EGÉSZ címen, melyben a két gyönyörű modell, Zimány Linda, Görög Zita beszélgetett Klanszky Gábor fotóssal arról, hogy mennyire divat a retus manapság. A teljes cikket olvassátok el, mert nagyon érdekes. Hogy kedvet csináljak élővé teszem az egyik részét:

FULLEXTRA: Mi a véleményed Gábor okfejtéséről?

ZIMÁNY LINDA: Igaza van Gábornak, tényleg szeretünk szépnek lenni. Bevallom, nekem még azzal sincs bajom, ha valakit teljesen szétretusálnak: ha szép, akkor szép: ugyanakkor nem örülnék, ha engem retussal teljesen másmilyennek retusálnának. De van aki ezt bevallja.

FULLEXTRA: Jó, jó értem, hogy ez van itthon, de mi a helyzet a világsztárokkal?

ZIMÁNY LINDA: Úgy tudom például, hogy Britney egyik albumborítóján az egyik testdublőr szerepel. Akkoriban épp rossz időszakét élte, el volt hízva, úgyhogy tényleg elképzelhető, hogy nem bajlódtak a retussal. Vagy ott van Madonna. Ő vékony, a saját szememmel láttam a koncertjén, és örülnék, ha ilyen testem lenne majd ennyi idős koromban. Remekül néz ki, de ez tény, hogy ha az alakján nem is, a bőrén van mit retusálni.

FULLEXTRA: De csak a retus az egyetlen megoldás?

ZIMÁNY LINDA: De nem is biztos, hogy minden retusálás eredménye, hiszen léteznek olyan szilikonos krémek, amelyek az alapozó alá kenve kiegyenlítik a bőrt, kitöltik a pórusokat, hegeket, elhalványítják a foltokat.

A kerek-asztal teljes anyagát -sajnos már nélkülem- olvassátok el a MAXIMA újságban, bár én nem értem miért pont két olyan csajszival beszélgettek erről, kiknek egyáltalán nincs szükségük retusálásra?

Bár LINDA, ZITA, ha van test dublőrötök, akik éppen unatkoznak, szívesen segítek nekik eligazodni széles e fővárosunkban! Képzeld micsoda nagymenő lennék, két ilyen csodás nővel, még ha csak a másolatával is az oldalamon! 


2010. július 6., kedd

ZIMÁNY LINDA modellje voltam… majdnem! (93.)

ZIMÁNY LINDA: Új kép a péntekiekből :)Foto:Baksa Norbert,Haj:Snoopy,Smink:Dominique,styling saját magam:))))

Meglestem a pénteki fotózást! De nagyon csalódtam. Gondoltam elmegyek stylist-nek, de amikor mondtam, hogy itt az új "stájlisztes", akkor lehordattak velem három zsák búzát, hogy őröltessem meg a malomban! Mikor végeztem vele, már javában folyt a fotózás. De milyen fotózás! 

Az én hőn szeretett Lindámat egy hatalmas légyszemű űrlény ölelgette. 
 Azért gondolom, hogy űrlény, mert ilyen mellizmokat nem láttam a Predator első része óta. Hát micsoda dolog ez. Aztán Linda tovább incselkedett velem és az UFO-fiú szája körül matatott. Igazából nem tudom mit tett, de biztos nagyon férfiasat, mert a pasi nagyon sokáig élvezhette Linda közelségét. 





Eldöntöttem, hogy én is modell leszek. Ennyi hajam nekem is van, a nagy hasam úgy se látszik a képeken. Széles mellizmom még nincs, de egy kis korom és feketének fekete lesz. Oda is mentem Lindához, hogy megmondjam neki ki lesz a következő fotózási partnere, de ő rám se nézett. Illetve nézett, de a napszemcsi miatt nem láttam a szemét. Pedig azt mondják gyönyörű. Háát bosszút forraltam! Az általános iskolában szerzett tapasztalatokkal felvértezve egy csínt eszeltem ki és a székére egy rajzszöget helyeztem. 




Láthatóan kevés sikerrel!
Megszégyenülten hagytam el a stúdiót!
Még hallottam Linda kacagását mögöttem!
Ekkor azonban felébredtem!
Rájöttem, hogy ez csak egy rossz álom volt!

Tudom Linda nem tenne velem ilyet!
Ő már az első pillanatban kinevetne, ha modelltársának jelentkeznék! :-)))))))))))))
De nem fogok!
Inkább írogatok!
Mert csípem Lindát!
És drukkolok neki!

A fotókat –mármint a nem kidekoráltakat- Baksa Norbert készítette, persze nem volt nehéz dolga ilyen jó kis alapanyagokkal! :-))) Remélem, a kis tréfám neki is tetszik és nem haragudott meg, hogy belerondítottam a képeibe. Mert egyébként, amit eddig láttam, azok nagyon tetszettek!

Fullextra

2010. július 5., hétfő

ZIMÁNY LINDA és külön életet élő telefonja (92.)

ZIMÁNY LINDA:
a tescoban a táskámban lévő blackberrym nem zártam le és rekord mennyiséggel 12 embert hívtam fel azaz a táskám hívott fel:DDD nagyon nagy:D

Nyughatatlan egy lélek ez a LINDA, nem csoda hogy a telefonja is utánozni kezdte. Csodálom az erejét! 
Pénteken a Rádió 1-ben nyomta (én rá szavaztam, remélem te is) melyről már pénteken cikkeztem, de most még a róla készült youtube-s KUKORI anyagot is megmutatom. 



 Aztán ne felejtsük el GYŐR-t és a Sugarbird programokat. Kaptunk megint öltözködési tippeket, ami most egy sirály pólóban nyilvánult meg.

ZIMÁNY LINDA: 
Nezzetek mit talaltam tegnap a Pull and Bearben?! http://tweetphoto.com/30755492

Aztán irány Nagykanizsa, de nem sokáig, mert eset még futni akar. Hogy bírod, te lány!!!

ZIMÁNY LINDA: 
Ma haza ugrom Nagykanizsara..Uristen de regen voltam a varosban..mert ha haza megyek mindig csak a lakasunkban vagyok egy ejszakat max:))
Es most ugyeket kell inteznem:))de most is csak 2 ora lesz max...aztan jovok vissza Pestre este futni kell:))

S még arra is volt erőd, hogy egy dallal kedveskedj a rajongóknak:


a legjobb dal...-mondtad. Az énekesnő nagyon szép, de mi meg rád vagyunk büszke!

Cheryl Cole - Fight For This Love 

http://www.youtube.com/watch?v=XMiy_UsrPDs&feature=fvst

Hát mondd, te lány, mi a titkod!!!
Kérlek ne habozz és mondd el nekem, mert a fullextra olvasói is szeretnék tudni, hogyan csinálod?!
Én is vennék abból a bigyó bogyóból? :-)))))))
Vagy ennék a kis tányérodból!
Vagy innék a kis poharadból!!


Fullextra

2010. július 3., szombat

ZIMÁNY LINDA Győrben! (91.)

ZIMÁNY LINDA: jóóó reggelt:)ez készült tegnap:))) 
Gyorben Furdo utca 1. Sugarbird programok:)en is itt vagyok:)) www.sugarbird.hu-n az infok,jojjon aki erre jar:))) 


Kedves Linda! A 8-as mezeddel jöhetsz a csapatomba. A te formád úgy is VB szintű! Remélem a meccs végi mezcserében is benne vagy! 


Ha valaki még siet, akkor megtalálja Lindát Győrben. Csak a nyolcas DIOR mezt keresse! Hogy még könnyebb legyen térképet is rajzoltunk! FULLEXTRA

 



2010. július 2., péntek

ZIMÁNY LINDA: Rádió 1-ben! (90.)

ZIMÁNY LINDA: sziasztooooook!:)pénteken már csak egy izsgám van és vége,jöhet a nyár:))viszont,ha esetleg holnap reggel 6tól 10ig rádió1 közelbe kerültök,hallgassátok,mert én leszek a vendégműsorvezető akukoriban:))))pusziiiiiii

Szia Linda! Meghallgattalak…na jó nem tudtam végig, mert a kocsimmal akármilyen lassan is haladtam, csak elvitt a célállomásra. Mégis nagyon sok érdekeset tudtam meg rólad, hisz a hallgatók igencsak megizzasztottak. Most nem arra gondolok, hogy hirtelen nem tudtad, hogy az Egri csillagokat ki írta, hisz annyi tanulás után, amin most túl vagy jogból, én is a hamut, mamu-nak mondanám. Én is voltam már úgy, hogy tök evidens dologban hirtelen leblokkoltam. Így nézzük inkább a másik kilenc kérdést.

MI VOLT A LEGCIKISEBB BECENEVED?
LINDA: Anyukám Mancinak hívott!!
Kisdrága! Hát mindenhez lehet téged hasonlítani: szőke tündér, pillangó stb. de egy tehén név soha se jutott volna eszembe rólad! De egy anyukának minden megbocsátható!

MIKOR SZAKÍTOTTÁK LE A VIRÁGODAT?
LINDA: Háát ………..izéé kb. 16 lehettem.
Na erre aztán egyből ugrott a három műsorvezető vitéz- hát nem is tudod! Ezt azért minden lány szokta tudni. Na de hol és mikor és kivel?
LINDA: Öööö hát 16 voltam, tavasszal, egy szállodában, egy esküvő alatt!!
Hoppá, hoppá! Ez azért már egész pontos infó. Csak utána kellene nézni a 8 évvel ezelőtti esküvői meghívásaidnak és ahol 2 órával nem tudsz elszámolni, az lesz az. Persze lehet hogy a 2 órát túlbecsülöm egy első szakításhoz! Bibékkel vagy anélkül!

 MELYIK TESTRÉSZED VÁGATNÁD LE EGY MUNKÉRT?
LINDA: A hajam, mert az kinő!
Mit ne mondjak ez elég morbid kérdés volt, így nem csoda, hogy Linda kiakadt és nem volt halandó még egy kisujjcsonkítást se bevállalni!

KEDVENC HAZUGSÁGOK?
LINDA. Én nem hazudtam még!
Khmmm…hát ez akkor az első lesz!!
LINDA: Velem szemben mindig lebuknak, nem szoktak átverni!
Vagy még nem jöttél rá, drága!
LINDA:  Persze vannak kegyes hazugságok is!
Tipikus nő, hisz a hazugság az hazugság, de tudom hogy a nőknek vannak un. féligazságok vagy elhallgatott tények kategóriája, ami csak kegyes hazugság és nem bűn!

LAKATLAN SZIGETEN MIT ENNÉL kis nyuszit vagy kis fókát!
LINDA. (egy kis habozás után) a kis nyuszit mert az sokkal félelmetesebb!
Ajjaj, most vagy láttad a Gyalog galopot és onnan az ellenszenv, vagy te vagy az egyetlen nő aki beijed az éjszaka a szigetet ellepő vadállatias ösztönökkel átitatott nyúlhordáktól!

NULLÁS GÉPPEL KINEK ESNÉL NEKI?
LINDA: Levinek!! (Harsányi levente)
A stúdióban nagy röhögés, na ezt jól megkaptad! De miért én???- mondja Levi!!
Nem mindegy hehehe, jól megnézném Levit kopaszon!

HA LÁTNÁD HOGY ELVESZÍTENEK 5 milliót AKKOR VISSZAADNÁD?
LINDA: Hát persze!
Erre a fiúk: És ha utána kellene rohannod, meg ha…
LINDA: Odaadnám, hisz 5M már nem egyszerű lopás…
és itt belekezdett a jogba…majd megállt!
LINDA: úúú itt meg is állnék, mert még a vizsgák előtt kizárnak a kamarából!!

HÁNY KILÓ VAGY: 58
A dagi!!! :-)

MIK AZOK A CSELEKVÉSEK, MELYET EGY FIÚTÓL NEM TŰRSZ EL?
LINDA: előttem ne legyen puki, büfi és köi!
Az utóbbit be is mutatta, hogy mit nem szeret benne, de a fiúk rádobtak egy lapáttal.

MELYIK A KEDVENC LEGSZEBB FOCISTÁD?

És elkezdték mutatni Cristiano RONALDO képét! De egy olyat, ami úgy mutatja be, amikor a Spanyoloktól vereséget szenvedvén, egy jó nagyot köpött a kamerába.

LINDA. Atyaég! Most olyan, mint egy pocok! Undorító! Így nem kellene.
Na akkor foglaljuk össze. tehát ha valaki melléd állna egy sportkocsival és …
LINDA: eddig nagyon jó!!!!
és egy jó nagyot köpne, még ha világsztár lenne akkor is azt mondanád, hogy szia!
LINDA: igen, úgy is ott maradna nekem Beckham!
Tiéd lehet!!! :-))))))))))))))))))))))))

2010. július 1., csütörtök

ZIMÁNY LINDA: gyerekből nővé lett! (89.)

ZIMÁNY LINDA a szemünk előtt változott át a Britney hasonmásból érett nővé. A változás a képeket nézve még jobban követhető. S ha 2 héten belül végez az összes vizsgával, elmondható róla, hogy végképp kilépett elődja árnyékából, sőt több is lett nála.