2010. május 31., hétfő

ZIMÁNY LINDA a Bethesda Gyermekkórházban! (64.)


Zimány Linda, Debreczeni Zita, Kustánczi Lia, Kozso, Puskás Peti, Nagy Adrienn, Varga Norman, Karda Bea, Rácz Zsuzsi, Béres Anett, és Kis Hegedüs Réka is ajándékokkal kedveskedett a Bethesda Gyermekkórházban lábadozó beteg gyerekeknek.

Az ajándékoknak nagyon örültek a bentlakók volt aki Kinder csokit, Kareoke készletet kapott de, csattok, plüssmacik, sapkák, pólók is gazdára találtak. „ Nagyon jó volt ennyi mosolygós arcot látni” nyilatkozta LINDA, de persze minden celeb elmondta érzéseit és természetesen az intézmény vezetője is nyilatkozott.

Dr. Velkey György főigazgató a TABU tévének elárulta, hogy "A Bethesda kórház most gyermekkórház, de régen felnőtteket is gyógyított. Az öregek közül sokan mondják, hogy még itt is születtek, hiszen annak idején szülészetünk is volt. Mi egy református kórház vagyunk, amelyet egy református gyülekezet alapított valamikor régen, most pedig gyerekeket gyógyítunk! Újszülött kortól a tizennyolc éves korig, de sokszor a felett is gyógyítunk olyan gyerekeket, akik krónikusan betegek, és itt kezdődött el a gondozásuk." Az ország elsősorban az égési és az idegsebészeti ellátásról ismeri az intézményt, de ezeknek a betegségeknek a még hatékonyabb kezelésére sok több tízmillió forintos fontos műszerre lenne szükségük.

"Megkérnék mindenkit, hogy amennyiben módjában és lehetőségében áll, vegye figyelembe azt, hogy ezeknek a gyerekeknek szükségük lenne egy altatógépre. Inkább, adjuk oda ezeket a pénzeket a beteg gyerekeknek, mint hogy egy Nokiás dobozba tegyük őket!" - mondta el a kezdeményezést indító cég, a Híradó Média Kft. ügyvezetője, Serbán Marcell.

A megtisztelő adományokat a 10300002-20350699-70073285 bankszámlaszámra várja a Bethesda Kórház Alapítvány.


2010. május 28., péntek

ZIMÁNY LINDA és a bikini-tilalom! (62.)Szerencsére nem Magyarországon akarják a városatyák betiltani a bikini viselését, de mivel annyi mindent majmoltunk már el Európától, félek még a végén a Fidesz is odafidesz rá! Bár remélem, hogy nem éppen az ilyen hülye törvényjavaslatokkal lesznek elfoglalva, hisz van éppen elég olyan gond, amitől tele a puttonyunk. Így hát ne azzal foglalkozzanak ami elől dudorodik ki, hanem ami hátul van ránk rakva és felesleges teherként cipelve dudorodik. Gondolok elsősorban az adókra és egyéb elvonásokra. Mert az a púp a hátunkon. A ciciket hagyják csak szabadon!!! Linda! Küzdj hát a cicik felszabadításáért!!! Tiltakozzunk a bezárt cicik miatt!!! Legyen hát minden nőnek szabadsága és a szélben lengéshez joga!!

2010. május 27., csütörtök

ZIMÁNY LINDA a kocsimban! (61.)Zimány Linda: üdv a teraszról:)miújság veletek?éppen Carmel cd-t hallgatok:)ne felejtsétek,hogy szombaton lesz a rioban a bikini bemutatónk sugarbir:)és az üzletmegnyitónk is a west endben 28án:)

Minap hallgatom a kocsimban a RÁDIÓ 1-et, mikor váratlanul megszólalt mellettem Zimány Linda! Persze a történet sokkal izgalmasabban folytatódna, ha Linda valóban a kocsimban ült volna, hisz végül is 50% esélyem lenne bármikor vele erotikus helyzetbe kerülni. Persze az 50% azt jelenteni, hogy én akarnám, ő viszont nem!! :-))))
A kocsimban ettől függetlenül valóban megszólalt, és kedves hangján, csak nekem és csak most az egyszer azt suttogta, mit suttogta, kiabálta nekem, hogy.....: szeretettel értesít, mint kedves régi és leendő vásárlót, hogy május végén SUGARBIRD megnyitja budapesti márkaüzletét a WESTEND üzletházban. Továbbá invitált a RIÓ-ba is a hétvégére, ahol SUGARBIRD 2010 nyári fürdő- és strandruha kollekció bemutató lesz Dukai reginával, Zimány Lindával és Horváth Évával. Továbbá OSIS by SUGARBIRD kollekció bemutató Karsai Zitával.
Ott ahol Karsai Zita fergeteges műsorral és sztár fellépőkkel mutatta be első kollekcióját. Akkor a Sugarbird Zizy kollekciót ismert hazai celebek és profi táncosok mutatták be a RIO-ban. Többek között találkozhattunk a kifutón Szekeres Nórával, Szorcsik Vikivel, Bencsik Tamarával, Galambos Dorinával és Kisóval is. Akkor Sugarbird lányok közül ketten is kíváncsiak voltak Zizy bemutatójára, így Dukai Reginát és Zimány Lindát is láthattuk a közönség soraiban, de most hétvégén már ők is főszereplők lesznek. Bővebben a http://sugarbird.hu -n olvashattok.

Szóval láthatóan a történetem sajnos nem arról szól, hogy Linda hús vér valójában lett volna a kocsimban, csupán egy rádióreklám főszereplője volt és a kocsi négy sarkában elhelyezett hangszórók segítségével érezhettem ily közel magamhoz. De hát ez jár nekünk rajongóknak, egy autógramm, egy hang, egy odavetett mosoly vagy egy megszerezhető hajtincs. Hajtincs??????? Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Már megyek is az ollómért!! LINDA megyek .... ááááááááááááá :-)))))))))))))))))

2010. május 25., kedd

ZIMÁNY LINDA is túl jó csaj? (59.)


ZIMÁNY LINDA: :)nincs meg nyar azert:DD http://tweetphoto.com/23666922 11:01 AM May 23rd
Terasz eper,kedvenc habzo borom:)chill out:)Caramel cd:) http://tweetphoto.com/23665279
http://www.tvshow7.com/gossip-girl-season-3-episode-22-last-tango-then-paris/ nézzétek!!!nekem meg volt most!!!huhaaaaa!ez az utolsó rész!!
Ezt irta ki Selena Gomez:Wonderful night, with wonderful people. :) I love Budapest hmm nalam oriasi torokfajas van amugy:(
Moziban:)tul jo no a csajom.. http://myloc.me/7nonZ


Kedves Linda, nagyon örülök, hogy fáradtságos utad véget ért. Üzenetedből: „Uristen "Whitney Houston csodalatos volt tegnap!!(L) Istenno!!vegig bogtem a koncertet:)aztan megtalaltuk a Pachat;)most Salzburg:)” is kiolvastam nagyon tetszett a koncert és egyben meg is érintett. De a lelked mindig is érzékeny és fogékony az embertársaidat érintő problémákra és a szép dalokra. A sírás mellett bizonyára sikítottál és kiabáltál is, amely torokfájást generált, de persze az is lehet, hogy a későtavaszhoz képest hideg idővel nem tudott dacolni a falatnyi ruhád. Talán meg is fáztál volna, ha nem öltözöl feketébe, mely segített abban, hogy színével összegyűjtsd a nap bágyadt sugaraiban megmaradt kis meleget. Remélem, tehát nem megfázással küzdesz, hanem csupán csak rekedtséged volt, így nagyon is jól tetted, hogy nem volt karaoke, hanem csak uzsgyi az ágyikó. (huuu haza értünk:)fürödtem és úgy elálmosodtam,hogy dvd lesz és nem karaoke...)
Persze a rekedtségre a legjobb orvosság, ha habzó borral és egy kis eperrel kezded a reggelt. Mivel mindkettő afrozidiákum, igen veszélyes lehetett ez a párodra, hisz mindezt párosítani Caramel fülbemászó, de leginkább csípőt lassú tekerésre gerjesztő dallamaival igencsak veszélyes. Bizonyára ő nem érzi azt, hogy te túl jó csaj lennél hozzá képest, mert bizony az önbizalom jót szokott tenni a kapcsolatban. De azért ha megnézted a filmet, legalább megértheted, hogy milyen nehéz is egy átlagos kinézetű pasi élete. Persze ne feledjük, azért a Túl jó a csajom című film, valójában mese, hisz a való életben elképzelhetetlen, hogy egy pontozásban 10-es csaj, 5-ös értékű pasiba szeressen bele, még ha az annyira rendes is. Most persze tekintsünk el a pénzügyi katalizátorral rendelkező egyénektől, hanem csupán a rendes, dolgos, jóravaló, persze érdekes és humoros, de külsőre csupán átlagos kinézetű pasikat vegyük górcső alá. Linda kérlek tedd a szívedre a kezed, ahova persze én is szívesen tenném az enyémet, és ti is kedves női olvasóim. Őszintén a szívetekbe nézve, hány alkalommal fordult elő, hogy nálatok 5 ponttal kevesebb minősítésű pasival jártatok és ezt a kapcsolatot büszkén fel is vállaltátok. Ha most vannak, akik páran bólogatnak, akkor a nevem és a címem a szerkesztőségben van leadva! Persze ha belegondolok, nekem is túl jó a csajom!! Így lehet hogy mégis igaz...:-)

SZERINTED MENNYI ESÉLYE VAN EGY 5-ös PASINAK EGY 10-es BARÁTNŐRE?

2010. május 22., szombat

ZIMÁNY LINDA Whitney Houston koncerten! (56.)
ZIMÁNY LINDA: Uton Munchen fele:)Whitney Houston koncertre:) http://tweetphoto.com/23306810 Munchenben:))))nemsokara whitney:))
Mindjart kezdodik a buli;) nagyon kivancsi vagyok Whitneyre!
Whitney meg mindig egy Istenno!!mar a koncert elejen potyognak a konnyeim:)
:) http://tweetphoto.com/23386028


Linda Münchenben bulizik. Ahogy a kezével is mutatja két azaz kettő fontos program vár rá. Elsőként egy koncert, majd pedig irány a lemezlovas klub! Igaz az üzenetéből már tudjuk, hogy a DJ-vel nem volt nagyon megelégedve és Whitneyt könnyeket csalt a szemébe, de bizonyára nem veszi zokon, ha én most hanyagolom azt a témát, mely a szar zenét nyomó DJ-ről értekezne. Különben is látható hogy nem érzi győzelemnek az utat, hisz akkor a kezével úgy mutatta volna a kettőt, hogy V betűt formál ujjaival.
Vagy két wéééét! Dupla wééét! Hogy stílusos legyen Whitney miatt. Na igen!

Ha egy férfiember ha Whitney-re gondol, lelki szemei előtt elsősorban a „Több mint testőrből” jelenik meg, ami nem véletlen, hisz ne feledjük modellből lett énekes, ugyan ma már 47 éves, de akkor még hamvas kis csajszi volt, akibe persze nem csak Kevin Costner szeretett bele. Persze a hangja is briliáns volt, amit a 170millió eladott lemeze is hűen visszatükröz. A film zenéjéül szolgálkó album meg is kapta az elismerést és Grammy-díjkiosztón az év albuma lett. Minden adott volt a szép, tartalmas és a gondtalan élethez. De nomen est omen sajna a filmbeli szerepe, mintha az élete lett volna. Igaz a filmben nem a kokain volt a főszereplő, de azt megtudhattuk a sztároknak sem fenékig tejfel az élet. Az élete, melyben volt több házasság, nyilván sok sok öröm, de a kulisszák mögött rengeteg sírás is. Lemondás, szomorúság. Nem tudom ki adhatta neki az első löketet. Ki mondta neki, hogy ha felszippant egy kis fehér port, attól jobb lesz a világ, de ott kezdődött el a vég. Sajnálom ezt a dívát, mert hiába világsztár mindenen félresiklott. Linda tehát mikor a koncerten elpityeredett, nyilván erre gondolhatott, mert bizonyára sokan nem azért mentek el a koncertjére mert most is jól néz ki, vagy mert még mindig csodás a hangja, hanem mert meg kellett adni az esélyt neki a visszatérésre. Mert szeretni való volt és mert sajnáltuk. De a koncertjei ettől még csapnivalóak. Na nem a körítés, mert a pompa, meg a ruhák, meg a zenekar és a táncosok is kiválóak, csakhogy ez nem revü show, hanem Whitney színpadi produkciója lenne. Teljesen mindegy kinek a kritikáját olvassátok el, mind ugyanaz. Pl. Storyonline.hu : Whitney Houston nagy, visszatérő turnéja sajnos felemásra sikeredett. A díva a legtöbb koncerten képtelen volt minőségi előadást nyújtani. Az okosok szerint az énekesnő szétszórtsága és megfakult hangja annak a jele, hogy ismét a drogok rabjává vált.

Sőt, az évek alatt alaposan lerombolt szervezetét annyira megviseli a visszaesés, hogy könnyen belehalhat a kokainmámorba. Az egyik koncerten össze is esett, percekre elvesztette az eszméletét. Ezért a háttéremberei azon vannak, hogy kiválasszák számára a megfelelő rehabot. Sajnos nehéz az igazsággal vitatkozni. A YouTube-n még nem találtam meg a müncheni koncerten készült amatőr videókat, de bizonyára hamarosan fent lesznek. De hogy képet alkossunk szegény vergődésén és megsirassuk a hannoveri koncertből idézzünk fel egy kis részletet.Ha tehát úgy akarunk rá emlékezni, ami volt valójában, akkor persze elmehetünk a koncertjére és megadhatjuk neki a végtisztességet, de ha valóban őt akarjuk, akkor ne a mostani produkciójából ítéltessük, hanem vegyük elő bármelyik régebbi lemezét. Csavarjuk fel a hangerőt, miközben aláfestésnek tegyük be a testőrös filmjét, mert ez ő, a kicsit félénk, zenéjében a szíve, teljes lénye, mely mint ő gyönyörű. Hangja tiszta és könnyeket csal a szemünkbe. De nem sajnálatból, hanem mert annyira nagy örömet okoz.

Lemezei: Just Whitney (2002), Love, Whitney (2001), Whitney the Greatest Hits (2000), My Love is Your Love (1998), The Preacher's Wife (1996), Waiting to Exhale (1995), The Bodyguard (1992), I'm Your Baby Tonight (1990), Whitney (1987), Whitney Houston (1985).


Szóval LINDA, jó utat és vigyázz magadra és ne feledd, ha egy jót akarsz bulizni ne menj sehova, hisz a pesti éjszakában rengeteg jó DJ-t találhatsz!!!
Gyere haza!

TI HOVA JÁRTOK BULIZNI?

ZIMÁNY LINDA májusi lapmustra! (55.)

NAPI ÁSZ és egy kis PUNCS!! (Mármint innen ollóztuk a cikkeket)
Vagy a puncs lehet a napi ász? Az biztos, hogy LINDA józanul is elég szép ahhoz, hogy ász legyen! Főleg, ha egy modell szépség egyben jogi pályára is készül! Az meg aztán igazán ász dolog. Bár az is igaz, ha még sokat pepecselek itt a cikkek bevezető szövegével, akkor nem puncsot kapok, hanem jól bepancsoltok! Így tehát attól leszek én az ász, hogy befogom most a pofám!2010. május 21., péntek

ZIMÁNY LINDA távirati stílusban! (54.)

Amikor a médiában dolgoztam, nagyon sokszor hallottam azt a kifejezést, hogy távirati stílus. Pl. "hírek következnek távirati stílusban." Első blikkre ez nagyon jól hangzik, vagyis gyors infó egymás után címszavakban, de lehet, hogy csak lusta volt az újságíró több anyagot összegyűjteni egy-egy témával kapcsolatban vagy rohadtul nem volt már hely az újságban. Nem tudom, hogy most lustaság vagy csak menő vagyok azáltal, hogy a két nap LINDA Twitter bejegyzéseket most egy kalap alá veszem és távirati stílusban szólok hozzájuk, de a Blogom olvasói, úgy is átlátnának rajtam, ha mellébeszélnék. Lássuk Linda első bejegyzését, tehát nem távirati stílusban, hanem csak úgy! Ahogy szoktam!

LINDA: Nemzeti vagta sajtotajekoztato a hadtorteneti muzeumban:)Abodi Dora ruhajaban es kalapjaban:) http://tweetphoto.com/23041108

A nemzetközi vágta nagyon jó ötlet. Bár maga a helyszín igen kevés ülőhelyre ad lehetőséget és baromi sok homokot és fűrészport is a Hősök terére kell vinni, mégis kihagyhatatlan buli. Főleg ha Hajas Laci is indul, mert ő mit se törődik a sérójával és úgy meghajtja a lovakat, hogy aztán látványos eséssel adjon reklámot a szalonjának. Sasvári Sándorral örök haragot fogadva mutatta ki a foga fehérjét Lacika, akit egyébként nem akarok bántani, mert bírom a búráját. Sajnos lehet hogy már soha többet nem látjuk a futamokon a mesterfodrászunkat nyeregbe pattanni. Talán nem tudja még mindenki. de még a múlt évi futam előtt felhívta őt egy látó asszony és azt mondta neki, az életét kockáztatja, ha a versenyen elindul. Laci elég babonás ahhoz, hogy az ilyen jeleket ne hagyja figyelmen kívül. Az egyik barátom, minden nap találkozik látó asszonyokkal. Ő ugyanis látszerész és amikor megkapják az új szemüvegüket a páciensek, mind kijelenti doktor úr látok!!! De azért soha se mondd hogy sohase, hisz annyit el kell árulnom, hogy a futamsorsoláson Hajas Lacit is meglestük. Ott volt Terecskei Rita, Mészáros Árpád Zsolt, Hujber Ferenc és Pintér Tibor társaságában. Szóval lehet hogy megint látunk tőle 3 szaltós esést!! Jeeeeeeee! Egyébként már én is ültem lovon, de még sokat kell gyakorolnom ahhoz, hogy a nemzeti vágtán éremesélyes legyek, így valószínűleg a lósportban, csak lócitrom felszedő segéderőként alkalmaznának. Mindenesetre 2010 június 2-6 között gyertek el a Hősök terére szurkolni a hősöknek. (További részletek a verseny hivatalos honlapján.) Hát ez a polihisztor Geszi Peti jól kitalálta. :-)) Na és persze a lényeg. Linda hogy is kerül a képbe, merthogy lovagolni nem fog. Legalábbis csak otthon!! :-))) A Nemzeti Vágta feléleszti a lovas sportokhoz kapcsolódó kalapviselési hagyományt. A június 2-6 közötti verseny döntő napján, vasárnap dress code is lesz. Az ajánlott viselet pedig elegáns ruha kalappal. A verseny szervezői szeretnék, ha a vendégek a lovassport iránti tiszteletből a megjelenésükkel is megadnák a módját ennek a különleges eseménynek. Ez alkalomból hazánk leghíresebb divattervezői is kalapot terveztek, amelyet Debreczeni Zita, Zimány Linda, Végvári Eszter, Freire Szilvi és Polgár Krisztina mutattak be a Nemzeti Vágta ünnepélyes sorsolásán, a Hadtörténeti Múzeumban.

ZIMÁNY LINDA: Makany Marta bemutatora megyek a millenarisba ,nagyon kívancsi vagyok tavaly is csodalatos ruhak voltak:) http://myloc.me/7eF8w


Mivel Mártának van saját blogja, egyszerűbb ha azt megadom nektek. http://makanymarta.blogspot.com/ s ha van kedvetek nézzetek szét nála. Egyébként szerdán egész nap az esti nagy bemutatón dolgozott a Millenárison. Van egy jelszava: elő a cicikkel! A kollekció között van egy tüllszoknya és Swarovsky-kristály egyveleg, egy mutatós befejezéssel, mely férfi szemnek és szájnak is ingere. A szoknyához tartozó ing ugyanis, csupán a gombolásánál és a gallérnál takar, a többi helyen olyan gézszerű, átlátszó add ide a dididet fazon. Imádom. Nem lehetne kötelezővé tenni a viseletét? IDE KUKUCCS: http://www.facebook.com/photo.php?pid=5506340&id=73015479622

Egyébként a divattervezők idolja ígérte, hogy majd lesz részletes beszámoló is, de az alábbi, Face Book-os linken már láthatók a bemutatóról készült fotók:
http://www.facebook.com/search/?post_form_id=b49b94d5ef1a73c891d7fe048cae396b&q=&init=quick&ref=search_loaded#!/album.php?aid=217971&id=73015479622 Sok siket kívánok Mártinak és csapatának.

ZIMÁNY LINDA: Voltam uj kresztetszen:)tok jol sikerult:)a muszaki kerdesek viszont..hat auto szerelo nem leszek:D http://tweetphoto.com/23184941

Na erről csak egy sztori jut eszembe, ami velem esett meg tegnap. Reggel baromi fontos tárgyalásom lett volna, és ezerrel jövök le a hegyről, amikor érzem, ajjaj defektes az egyik kerék. Állj! Sztoj...pisztoly! Kerékcsere! De 40 fokos szögben kereket cserélni nem igazán ildomos. Mert esetleg a hegy aljára kerül a kocsi, miközben tizenhetes bucskázást produkált a hegyoldalon. Így kénytelen voltam lejönni a hegyről a leeresztett kerékkel. Lindának és női olvasóimnak jegyzem meg, hogy ez lényegében tilos, hisz ha kocsitokkal defektet kaptok, akkor nem szabad a gumiabroncson tovább egy métert se menni, mert legyilkoljátok. Na én kénytelen voltam, s meg is lett az eredménye, a gumi dobandó lett. Na de szétment gumival, három keréken úgy se jutottam volna el a gumishoz, így maradt a kerékcsere. Ez Linda-féle testtel és miniszoknyában igen egyszerű mutatvány, hisz 12 autós áll meg másodpercenként, hogy segítsen. Na most nekem nem hogy nem állnának meg, de még nyilván keresztül is hajtanénak rajtam a forgalom akadályozása miatt, másrészről úgy se jött arra senki sem, hisz lerövidítettem az utat a hegyi földúton. Így maradt a kerékcsere, ami azért kicsit lassabban megy, mint a Forma 1-ben, ahol 6-8 mp alatt készek és még benzint is adnak. Tehát megfelelő szintidővel, de az úrvezetői tempóval kicseréltem a gumit, benzint nem kaptam csak nekiindultam. Sajna a pótkerék nyomása sem volt éppen ideális. Nem szaporítva a szót, elindultam a gumishoz lépésben, majd a gumistól 100 méterre egy szögre mentem, ami a lapos gumi miatt sikerült teljesen átszúrnia azt. Így egy blikkre két gumit vágtam taccsra. Lett egy gyors pótmegoldás és ma mehetek ismét, hogy legyen újra pótgumim. Linda autó szerelő én se lennék az tuti, de látod akinek nincs olyan karosszériája mint neked, arra előbb utóbb mégis sor kerül.

Ahogy elnézem, messze nem lett távirati stílus, vagy ha az lett volna, akkor nagyon drága egy táviratot küldtem volna el. Egyébként se biztos, hogy a mailek korában van még létjogosultsága a táviratoknak. De ezt döntésetek el ti!

TI MIKOR ADTATOK FEL TÁVIRATOT LEGUTÓBB??

2010. május 19., szerda

ZIMÁNY LINDA és a kerekasztal lovagjai! (53.)
ZIMÁNY LINDA: na el kell indulnom itthonról a maxima kerekasztal beszélgetős interjúra:)))jjjjaaajjj de ebben az időben???ááááááá olyan szé van itt megint,hogy én félek elindulni a reggelibe....elment az áram,leolvadt a hűtő éjszaka,kint meg tiszta armageddon van..Nah tuleltem az utat:)a varosban nincsen akkora szel,mint a hegyekben...grrrrr...de egy kave jol jonne.. http://myloc.me/7b0id http://www.youtube.com/watch?v=EZScx-NFhTA&feature=player_embedded mekkora... Jajjj de sokat futottam:) joooovolt:)meg a kerekasztal interju is Gorog Zitaval es Klinszky Gaborral a retusalasrol es kisutott a naaaap!!:)

A kerekasztal Britannia legendás királyának csiszolt márványasztala. Legalábbis így tudjuk. Kereksége ezt jelképezte, hogy a körülötte ülők egyenrangúak, mert nincs asztalfő. Minden lovag arra vágyott, hogy bekerülhessen a kerekasztal lovagjai közé, de ezt a megtiszteltetést csak nagyon nehezen lehetett kivívni. A monda szerint, ha valamelyik lovag meghalt, az üres szék fölött megjelent annak a neve, (az ősi hologram??) aki méltó a hely elfoglalására. A kerekasztal leghíresebb lovagjai Artúron kívül: Lancelot, Galahad, Gawain, Parszifal, Erek, Iwein. A kerekasztal a Camelot nevű várban állt, de ezt aki látta már a Gyalog Galopp című briliáns angol humor gyöngyszemet bizonyára mind tudja. Aki persze nem látta a filmet nem is tudja, mit is jelent a „nyúlon túl?” , nem számította ki még egy „töketlen fecske maximális sebességét” és nem képzelte magát „Esneki” és többi várban senyvedő szűz karjaiba az valószínűleg nem is röhögött még egy jót...:-)))
A film a tipikus angol abszurd humort nyomja végig Artúr király Szent Grál-keresésének történetén keresztül, melyet teljes egészében a Monty Python csoport írta, rendezte és játszotta. A Gyalog Galopp, a Brian élete mellett a komikus társulat legjobb alkotása.

A történészek még vitatkoznak azon, hogy tucatnyi vagy akár 50 férfi is elfért a nagy asztal körül, de azt már biztosan tudjuk, hogy LINDA királynő maxima kerekasztala mellett biztosan ültek négyen. S mint Artúr (vagy Arthur) esetében, Linda asztala is kiváltság. A monda szerint, ha valaki érdemtelen ült le Artúr asztalához, azzal lesüllyedt a szék és mire ismét feljött villanás és üst kíséretében, a széken már csak a csaló csontváza maradt. Így jobb nem kísérletezni Lindával sem, hisz ki tudja? Van egy magyar mondás: a szépség öl! Mivel minden mondának és közmondásnak van valóságalapja, jobb ezzel a mondással sem incselkedni. A történészek évszázadokon keresztül azt gondolták, hogy az Arthur-monda kör is csak mítosz, de bebizonyosodott, hogy Arthur valóságos szereplője volt az 5. századi Britannia történelmének. Számos jó és kevésbé emlékezetes film készült már róla. Szeretem a lovagos történeteket, - kivéve talán a szent háború miatt lovaggá lett, keresztes lovagosat, mert sose értettem egyet a tűzzel-vassal térítőkkel, bár a Mennyei Királyság egész jó- ahol a hős, jön lát és győz, de mind közül is a kedvencem Cervantes remeke. A Don Quijote mert egy kicsit én is La Mancha lovagjának érzem magam. Aki küzd az igazság ellen, meglátja a belső szépséget egy lányban és aki van annyira sült bolond, hogy elhiszi a becsület és tisztesség, lovagiasság a mai világban még kifizetődő. Talán ha nem a tudatlan, de jólelkű Sancho Panza lett volna a fegyverhordozója, akkor biztos nem támadt volna a lovag óriásokat látva holmi szélmalmokra. Talán nekem is más iskolát kellett volna kijárnom. Könyöklőset, taposósat. Tolvajosat vagy korrupt politikusat. Talán akkor én se vívnék szélmalomharcot a világgal. Mert szélmalom az élet. Szennyezzük a környezetet, olvadnak a jégsapkák, éheznek Afrikában, 20 éve tombol az AIDS és még sorolhatnám. S közben egyre csak fogynak a kis Don Quijote-k, fogynak a hétköznapi lovagok is. Akik kinyitják a hölgyek előtt az ajtót, akik átadják a helyüket a villamoson. Mert a lovagkor véget ért. Ez már a modern ember kora. Kockás hassal, gyök fejekkel egy élettelen bolygót hagyva az unokáinkra.
Most a legégetőbb a Szent Grál megtalálása! Hisz jön az Armageddon! De hol van Artúr és lovagjai, kik velem tartanának, hogy megmentsék a világot?

TE JÖSSZ VELEM?

2010. május 18., kedd

ZIMÁNY LINDA és az arany! (52.)

ZIMÁNY LINDA: Ha a májusi eső aranyat ér, akkor Magyarország kilábal a válságból... ????:D ezt a csoportot találtam a facebookon...khm?


Linda az esőről már írtam, hát nyomok inkább egy cikket az aranyról! Na mit szólsz?
Gondolom az arannyal olvasóim elsősorban az ékszerként találkoznak leggyakrabban. Sőt a szerencsésebbek vagy a szerencsétlenebbek, ki ahogy megéli a házasságát, most is viselnek egy kis aranyat a gyűrűs ujjukon. Karikagyűrű formában. Cikkem azonban nem az ékszerekről fog szólni, hanem az aranynak két másik „halmazállapotát” taglalja. A kezdeteket és a befektetői véget.

Aranymosás! Hiszitek vagy sem, de magam is mostam aranyat a Dunán! Szigetközben Ásvány, Lipót, Nagybajos voltak a leghíresebb aranymosó helyek. De régebben a Duna mentén Győr és Gönyű között és Vág, Garam, Ipoly partjain is mostak aranyat. Sőt az aranymosás már az őskorban kimutatható volt, különösen a római uralom alatt. A török időkben még igen kifizetődő tevékenység volt az aranymosás, így sokan űzték. A folyószabályozással megemelkedett Duna középvízszintje, így ritkán kerülnek már szárazra a zátonyok aranytartalmú alsóbb rétegei.

Hogyan is kell aranyat mosni! Az amerikai aranymosós filmekben egy nagy széles karimájú tállal mosnak és a folyóba azt merítik, majd ha a vak szerencse segíti őket kisebb-nagyobb szemcsék, rögök kerülnek a mosó tálkába. A Duna mentén, nincsenek nagy rögök, de még kicsik sem. Csak csillámok. Ami persze könnyen összekeverhető az értéktelen csillámmal is, de ahol van vörös és fekete homok lerakódás, ott arany is van. Igaz az aranyszemcséknek a folyó menti hordaléktól való elkülönítése, szennyező anyagoktól való megtisztítása, kemény fizikai munka. Mint a régi aranyászok, mi is a folyó iszapját egy ferde mosópadra mertük, amelyre filc csíkokat helyeztünk keresztbe. Az öregek szerint az orosz katonakabát a legjobb, de az nem volt nekünk. A filc bolyhaiba a nehezebb anyagrészecskék, így az arany is fennakad. Aztán az aranyszemcséket tartalmazó filcet időnként kimostuk, s az így nyert szűrleményt már lehetett tovább tisztítani a tálkával. Persze mire lett egy gramm aranyunk, addig mázsákat lapátoltunk a kavicsos iszapból. Aztán jött az este és az aranyszemcséket egybe kellett gyúrnunk. Mi az igen veszélyes műveletet a sátorban végeztük, mit se törődve a higanygőzzel. A higany amalgámot képez az arannyal. Majd a higanyt az amalgámból hevítéssel elgőzöltetik, de előtte szarvasbőrön átnyomva a nagyját kipréseltük belőle. Az így kinyert aranyat tovább lehet finomítani. Ma már nagyon kevesen végzik ezt a mesterséget, mert vagy kihaltak az öregek, vagy abbahagyták a sok munka befektetéssel járó, de keveset fizető tevékenységet, illetve a szabályozással eltűntek a mosható homokpadok.

Az arany ékszer a nő számára felbecsülhetetlen érték. Az arany ékszer nem oxidálódik, de könnyen bepiszkolódhat és foltos lehet. A krémek, a púder, a szappan, de még a bőr természetes zsírtartalma is megragadhat az ékszer felületén, amitől az bepiszkolódhat. Ha helyesen és nagy odafigyeléssel tisztítjuk az arany ékszert, akkor az megőrizheti ragyogását és egy egész életen át kitarthat. Az ékszertisztító rongyok hatékony és olcsó megoldása az arany ékszer tisztításának. Ezek általában pamutból készülnek, és segítenek eltüntetni az ékszerre rakódott szennyeződéseket, illetve feljavítják az ékszert, mintha új lenne. Azonban ha egy ékszert el akarunk adni, eltekintve egy-egy különleges darabtól vagy ismertebb mester munkájától, csak tört aranyként veszik számításba. Ez persze nem azt jelenti, hogy mielőtt beadjuk a zaciba a nyakláncot és a gyűrűket tegyük be a mozsárba és kalapáccsal adjunk neki. Az ára nyomottabb, vagyis hiába arany, kevesebbet ér.

Tehát ha aranyba szeretnénk fektetni a pénzünket és ezáltal kikövetkeztethetően befektetési célból tennénk szert egy kis aranyra, akkor aranytömböket és aranypénzeket javasolnám. Természetesen ezek majdnem 100% tisztaságú aranyak, melyeket nem is nagyon szoktak kivenni a csomagolásukból, hisz mivel nincs bennük ötvöző anyag, amitől nőne a keménysége és a kopásállósága, bizony, ha sokat fogdosnánk elkopna. Az 1 grammostól egészen 1 kilós tömbökig lehet vásárolni. A filmbeli FORK NOX-ban (ahol az amcsi állam bácsi aranyai egy részét tartja) láthattunk nagyobb tömböket is, de azokat nevezzük inkább tégláknak. Egy ilyen tégla 20-25 kilós, de azért ha megdobnának vele, elcipelgetném hazáig. De nem ajánlom, hogy megkísérelje valaki a betörést oda, mert egy egész hadsereg állomásozik a betét mellett.

AZ ARANY ELVAKÍT?

2010. május 17., hétfő

ZIMÁNY LINDA körmeit Picasso ihlette! (51.)
ZIMÁNY LINDA: Most sima rozsaszinek a kormeim:)))) http://tweetphoto.com/22567287


Kedves Linda!!! A híres festőknek is voltak korszakai. Picasso kék korszakát idézted a legutóbbi körmöddel.
Na jó zöldeskék, de kicsire nem adunk! Picasso kék korszakában Fernande Olivier lett a szeretője, és barátja lett Gertrude Stein amerikai író is. Oliver így emlékszik vissza Picassóra, abból a korszakból: „Alacsony, fekete, zömök, nyugtalan és nyugtalanító; a szeme sötét, a tekintete mély, átható, furcsa, már-már merev. Félszeg mozdulatok, nőies kéz, szegényes göncök, rosszul öltözöttség. Egy vastag, csillogó fekete hajtincs metszi keresztbe az értelmes és makacs homlokot”

Én nem is tudom, hogy jellemezzem a kék korszakodat. De értelmes és makacs homlokod neked is van és a hajtincsek is játszadoznak rajta. Még ráncok nem. Nőies kezed is van, de rosszul nem öltözöl, sőt vannak pillanatok mikor kifejezetten tudsz bomba csinos is lenni. De érdekes egy bomba vagy, mert nem te robbansz, hanem a férfiak körülötted. Igaz nem a ruha teszi az embert és ezt be is bizonyítottad a Play Boyban. 2 x is! Ott kiderült rólad, hogy ember vagy, mégpedig igen csinos ember. Sőt nő! Egyszóval kettősség jellemezte a „kék korszagod”, de most mégis örülök, hogy korszakváltás történt!

Minő véletlen vagy talán újjászületés, de Picasso benned él??? Mint ahogy neki is volt rózsaszín korszaka, hát neked is most az van!!! (Igaz volt egy kísérlet a vörös körmök felé...egy napig, de azt lemostad! Vörös korszak nem nyerő!!) Picasso a rózsaszín korszakában festette a Komédiások sorozatának képeit, a vándormulattatókat ábrázoló festményeit. 1906-ban primitivista képeket alkotott. 1906-1907-ben készítette el Picasso máig talán legismertebb képeit, a "Az Avignoni kisasszonyokat" (negrista periódus). Ez a női aktcsoport egy barcelonai nyilvánosház lakóira emlékeztette André Salmontot. (Ezt semmiképp se értsd magadra!) A Kisasszonyok a kései Paul Cézanne hatása volt és a fekete-afrikai környezet inspiráló tényezője.

Hát Linda!! Itt van a lehetőség, hogy most te is igazán eredetit alkoss, de ne feledd hogy a rózsaszín korszakból a negrista periódusba váltott át Picaso, szóval azért ne kövesd ennyire hűen a mestert, mert fekete körmökkel még Depeche Mode rajongónak néznek.

Picasso kubista korszakát nem említem, mert te a kockák iránt mindig is rajongtál!! Mármint a kockás hasakért! Mert a művészet és a szerelem a lelkeden van! Kubikusok meg úgy se érdekelnek. Se az építőipar. Csak a rózsaszín!!!

NEKED MILYEN KORSZAKAID VANNAK?

ZIMÁNY LINDA és NOÉ bárkája! (50.)ZIMÁNY LINDA: Sztem vki kezdje el a Noe barkajat epiteni:)csak szoljon nekem, ha indulunk:)kosziii http://myloc.me/75vHi
Holnaputan megy az rtlen...azt mondja: mar 3 napja esik az eso...hat nem mondja:D kezdodik...:D http://myloc.me/78aWO


LINDA érdekes, hogy az özönvizet említetted, mert épp pár napja nézek utána egy érdekes hírnek, mai nagyon is kapcsolódik a gondolatodhoz. A teremtéskönyvében járatosak, de még az ateisták is hallottak Noé legendájáról.
„Eszerint Isten, megelégelvén az emberek gonoszságát, elhatározta, hogy mindent elpusztító özönvizet bocsát a Földre. Egyedül a 600 éves Noét kímélte meg háza népével, és két-két darab állattal a Föld minden fajából. Noé Isten útmutatásait követve egy 137 méter hosszú, 23 méter széles és 14 méter magas hajót épített, kívül-belül szurokkal kente be azt, valamint felül ablakot, oldalán ajtót vágott. Ezután negyven nap és negyven éjjel esett az eső, a víz csak hét hónap után kezdett apadni, amikor is a bárka fennakadt az Ararat-hegyen.”
Bár olvasni kör alakú szerkezetről is az újabb fordítások és kutatások alapján, de ettől is érdekesebb, hogy pár hogy műholdfelvételeken látható Noé bárkája? Legalábbis a National Geographic adta hírül ezt pár éve. Mindjárt leírom, hogy miért aktuális ez most.

A keresztény, a zsidó és az iszlám vallás is ismeri Noé és az özönvíz történetét. Már korábban is több utazó vélte látni az Ararat csúcsa közelében, a jégből és hóból kibukkanó fabárkát. Annak ellenére, hogy a bárkát régóta kutatják, – expedíciót indíttatott például az Ararat-ra az orosz Miklós cár 1916-ban, valamint a CIA is vizsgálódott -, tudományos érvényű bizonyítékokra eddig nem bukkantak. de hogyan is bukkanhattak volna, hisz baromi nehéz megközelíteni a helyet. Az Ararat 5.346 méter magas, 4.300 métertől fedi örök hó. A jégcsúcsot 44 négyzetkilométer, átlagosan 90 méter mély hótakaró borítja. Én voltam 5000 méteren és tudom milyen nehéz lélegezni a ritka levegő miatt és a hóban minden egyes lépés felér egy világcsúcskísérlettel. Na most itt tudományosan vizsgálgatni, kutatgatni, úgy hogy a szelek fújnak, lavinaveszély van és egyébként is mindent elborít a jég és a hó, nem éppen egyszerű vállalkozás. A feltételezések szerint az 1840-es nagy földrengés sem kímélte a bárkát, valószínűleg több darabra törhetett. A kutatók szerint reménykeltő viszont, hogy a műhold felvételeken vertikális és horizontális gerendák is jól kivehetők. 2003 nyara az elmúlt ötszáz év legforróbb nyara volt, így a hegy nyári olvadása is a szokásosnál erőteljesebb volt – valószínűleg ezzel magyarázható, hogy a korábbi felvételekkel ellentétben az új képeken egy fából készült, bárkaszerű képződmény látható.
Aztán egészen múlt hétig egész csönd volt az üggyel kapcsolatban és már-már azt hittem ez is csak kacsa, mint a Yeti és a többi láttam,, hiszem de nincs bizonyíték történet. Aztán derült égből a villámcsapás és a BLIKK nyúlfarknyi kis hírecskéje után HVG is elkezdett foglalkozni a témával. Sőt leközölte, hogy
Kínai kutatók azt állították,hogy az Ararát (törökül Agri) 4000 méteres csúcsán egy hajó faszerkezetének maradványaira bukkantak, amelyek a szénizotóp-vizsgálat szerint 4800 évesek, vagyis abból az időből származnak amikor a feltételezett bárkát vízre bocsáthatták.
"Nem vagyunk 100 százalékig biztosak abban, hogy a bárkáról van szó, de 99,9 százalékig igen" - jelentette ki az AFP-nek Hongkongban Jang Ving-csang (Yang Wing Chang) kínai dokumentumfilm-rendező, aki Noé Bárkája Nemzetközi Lelkészségek névre keresztelt, 15 tagú kutatócsoport tagja volt. A Biblia szerint Isten árvizet bocsátott a Földre, hogy megtisztítsa bűneitől, és felszólította Noét, hogy építsen bárkát, amelyre vigyen fel egy párt minden létező fajból. A víz visszahúzódása után bárka megfeneklett egy hegy tetején, amely az Ararát egyik csúcsa lehetett.
A múltban számos külföldi kutató, köztük James Irwin amerikai űrhajós, fordult meg expedíción az Ararát csúcsain, de a törökök most először keltek ki magukból ilyen látványosan!

Ertugrul Günay török kulturális miniszter az, aki mint egy elvetett borsó, kikelt magából és emlékeztetett rá, hogy a fadarabokat hétfőn egy olyan sajtótájékoztatón mutatták be Hongkongban kínai protestáns kutatók, akik egy nem engedélyezett expedícióról tértek vissza az Ararát hegyről. A beígért vizsgálata arra is kiterjed majd, hogy milyen alapon vettek részt az említett sajtótájékoztatón a török tisztségviselő Ankara engedélye nélkül.

Persze ez nem jelent semmit, hisz ki tudja milyen faszerkezetet találtak, de mindenesetre nagyon érdekes, mert én hiszem, hogy nagyon sok olyan dolog történt a földön 5-20 ezer évvel ezelőtti időszakban, ami még igazolni kell. Mert ki tudja talán mégis létezett MÚ az ősföld, talán tényleg volt egy földrész melyet Atlantisznak neveztek és ami egy kataklizma miatt egy nap alatt elsüllyedt el. Talán ha a Biblia bizonyítható és nem csak hihető, talán mi emberek is jobban betartanánk a 10 parancsolatot. Legalábbis két pontját mindenképpen. Ne ölj és szeresd felebarátodat. Mert szeretetre nagy szüksége lenne a világnak! Főleg egy esetleges újabb özönvíz idején!!

TE HISZEL AZ ÖZÖNVÍZBEN?

2010. május 15., szombat

ZIMÁNY LINDA: Barbie csőruha ! (49.)

ZIMÁNY LINDA: http://tweetphoto.com/22395034 Meg egy ilyen csoruha amit megint csak cowboy csizmaval hordok majd:)
Ilyen is van:)denever ujju ez a kedvencem most farmer shorttal es cowboy csizmaval:) http://tweetphoto.com/22394184
Bocsi de a lenyeget igy latni ha nincsen fejem:)na ez az egyik:) http://tweetphoto.com/22393937


Jaj, Linduska, hát te még nem vagy abba a korban, amikor le kellene takarnia fejed! Már csak azért se, hisz ma nagyon boldog vagy! 1 évesek vagytok a barátoddal és ezt meg kell ünnepelni. Lehet, hogy ezért is ütöttél az üzeneteidben annyi betűt el, de ma mindent megbocsátunk neked.
Szeretnék én is kedveskedni valamivel e jeles nap alkalmából.
Köszöntelek stílusosan: Csőkutya, csőváz és csőruha! Merthogy a ruhák amiket bemutattál egytől-egyik csövesek. Mármint nem a csöveseké, csak úgy maguktól csövesek! Egyébként jól néznek ki. Na persze a te testeden, de most ezzel az aprósággal ne is törődjünk. Na ez az a mondat, amit egy férfi soha nem szeretne hallani az ágyában. (ism: na ezzel az aprósággal ne is törődjünk…:-)))
Mivel a ruhákat csak a fejed nélkül fotóztad le, nekem erről az öltöztethetős Barbie babákat juttattad eszembe. Na nem úgy, kis hamis, azért gyermekkori emlékeim nincsenek a babákról. Felnőttkori inkább. :-))) Csináltam hát a csőruháidból Barbie csőruhákat. CSAK NEKED! Azééé a fehér jön be leginkább nekem.

ÉS NEKED?

2010. május 14., péntek

ZIMÁNY LINDA és Russel Crowe és én! (48.)


ZIMÁNY LINDA: Moziban..robin hood
Jezusmaria!leszakadt az eg! http://myloc.me/70L1XÚgy néz ki hogy tegnap egyet gondoltunk és mindketten megnéztük a Robint a kis hódot! Nem tudom neked hogyan jött be a film, hisz erről nem zengtél a Twitteren, így csak az én véleményem állhat a hallgatásoddal szemben. Elsőként azt érzetem, hogy ha Robin a film elején még a királlyal csatázik és a film harmadán se éri sherwoodi erdőt, akkor vagy baromi hosszú a film, vagy eleve trilógia lett tervezve belőle, de aztán egyre jobban megtetszett, hogy ez nem a megszokott íjász mese! A film tehát nem csapott bele a lecsóba, de azért jól becsapott mindenkit. Az előzetesből sem jött le, hogy az erdőben csupán gyerekek lesznek és a kritikusok szerint „ nottinghami seriff se annyira vérgeci, mint szokott lenni, hanem csak egy egyszerű csinovnyik.” Ridley Scott jó rendező. Kiválóan oldotta meg a látványos csatajeleneteket. Russel Crowe se nyafogott most annyit mint a Gladiátorban, de hogy ez egy elbaltázott történelmi kalandfilm lenne csupán vagy Crowe miatt Gladiátor 2, azért az túlzás. Ha úgy mész be a moziba, hogy egy kétrészes monumentális filmet nézel és az ismert sztori kezdetét mutatja be és azután majd 2 év múlva bizonyára jön a folytatás, akkor nagyon jót fogsz szórakozni. Ha meg nem lesz folytatás, akkor úgy is van egy csomó zöld ruhás, a nyilat kettélövő, pont a cél közepét eltaláló, szegényeket megmentő történet a tékákban. Igaz abban nem Crowe lesz a főhős, de hát Batman-ból is van vagy 200 főszereplő. Mivel itt nincs nagyon kiélezve a szerelmi jelenet és Crowe se nyafog a szerettei halála miatt, nem biztos, hogy a csajoknak ez a film be fog jönni. A vérszívó 2-3. része biztos jobban üt majd, pedig abban akció nulla van. Mindent egybevetve nekem tetszett és nem csalódtam a filmen. Nem foglalkoztam azokkal a kis történelmi tévedésekkel, melyek a Galdiátort is végigkísérték. A legújabb kutatások alapján kiderült ugyanis, hogy a feltartott hüvelykujj épp a halált jelentette és nem fordítva. De mivel mér megszoktuk ezt a jelet nem fognak változtatni ezen. A filmről egy másik kritikát olvasva, majd szét röhögtem a fejem, akkor a szövege van az indexes újságírónak: „Szó sem volt arról, hogy a középkori európai történelmet análisan inzultálják a történet kedvéért, és várak kapuját rohamozó angol íjászokat mutogatnak, miközben ők 1199-ben éppen a tüzérség szerepét látták el, és eszük ágában nem volt a bazi nagy íjakkal kapukat döntögetni – ez pont olyan, mintha a janicsárok ágyúkat toltak volna maguk előtt”
Na ezt én se mondhattam volna szebben. De mindegy, ha análisan is akkor is jó volt. Bár bizonyára érdekes új élmény, akár nőnek akár fiúnak! A lényeg hogy nézd meg és élvezd! Na nem análisan hanem vizuálisan!

ZIMÁNY LINDA: bejön neki az 1 fiú 2 lány felállás! (47.)


Na a cím egy kissé félrevezető volt!! Csak csali!!! De egy kis igazság azért volt benne!! De csak hangyányi! Az ismert DJ Paul House bizonyára élete álmát valósította meg, hisz Magyarország legszebb lányai között számon tartott sztár modellt Zimány Lindát és Debreczi Zitát tarthatta karjai között. Linda nagyon rendes volt, hisz nem csak a szeretetét fejezte ki azáltal, hogy oly kedvesen hozzáhajolt, de így leplezte is, hogy mennyivel alacsonyabb nála a hős lovag. A képhez tartozik még egy hírem is, ami bizonyára a hölgy olvasóimat jobban érdekli, mint hogy épp ki és milyen férfiálmot valósít meg. A felhívás így hangzik: Akarsz befutott modell lenni, akkor indulj el most május 21-én .pénteken a B7-ben egy versenyen, ha továbbjutsz akkor akár te lehetsz a Sexy Party flyer-en, (a ROMKERTBEN jún.12. szombaton) a királynő mellyel megnyersz egy komoly fotósorozatot a PartyPeople.hu támogatásával!
Szóval lányok, hajrá!!! Biztos ti is vagytok annyira szépek, mint Linda és Zita!!!

2010. május 13., csütörtök

ZIMÁNY LINDA vásárolt és pólót tervezett! (46.)

ZIMÁNY LINDA: Tudtam venii Pethe Dohertys kalapot kemeny 2900ftert a ferfi Zaraban:)dejoooo! regota akartam mar:)
yepp:) @Dorkaaaa megcsinálta nekem egy perc alatt a polót,amit a sex és new premierjére gondoltam ki:) http://tweetphoto.com/22151159
halihooo:)nagyon tetszik Ushe rúj dala az OMG:))
Usher új dalához:)))) öltöztem pólóba hhahahaha


Kislány! Nagyon szép a szalmakalapod, pedig nem is vagy még szalmaözvegy! Bár nem tudom, hova fogod felvenni, hisz nap mostanában nem nagyon van. Persze lehet hogy neked is lesz jelmondatod, mint Pólika Pálnak: " Pólika Pál enyim kulup" csak a tied majd így hangzik, nevem Zimány, Zimány Linda...ja bocs ez már James Bond! Sajna épp azt hallottam a legújabb részéről, hogy leálltak a forgatások, mert csődöl a stúdió. Pedig az utóbbi két rész volt a csúcs. Nagyon vártam a harmadik részt, ami lényegében az egész sorozat eleje. Kb. úgy mint a Csillagok Háborújában, itt is megcsinálták hogyan kezdődött. De azt nem tudom neked hogyan végződik ez a pólócsinálási buli, mert ha te tervezel az még jól van. De hogy koppintasz egy világmárkát, abból nem lesz baj?? Vagy átmentünk kínaiba? Aztán csinálunk rolllexx órát, meg Dioré parfümöt is?

User új dalát mi is szeretjük, de láttad amikor bréket (ja ezt is másolva írtam heheh) nyomnak???

ZIMÁNY LINDA lapmustra! (45.)

Néhány még nem közölt cikk a közelmúltból!ZIMÁNY LINDA kérdezte Fullextra válaszol! (44.)
ZIMÁNY LINDA:még semmi hírem Seelena Gomezről és Leighton Meesterrről hát ez nem is igaz..ti hallottatok vmit?

Kedves Linda én csak ennyit hallottam róluk!

Seelena Gomezről : Szülei Mandy Cornett és Ricardo Gomez. Karrierjét a Barney & Friends (Barney és barátai) nevű, kisgyerekeknek szóló sorozatban kezdte, ahol két évadon keresztül játszotta Gianna szerepét. Ennek a sorozatnak a szereplőválogatásán ismerkedett meg Demi Lovatoval, akivel azóta is legjobb barátnők. 2003-ban egy kis szerepet kapott a Kémkölykök 3-D-ben, majd a Walker, a texasi kopó filmváltozatában. 2006-ban megkapta Emily Grace Garcia szerepét a Brain Zapped nevű mozifilmben. 2007-ben kezdődött a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat, aminek Selena az egyik főszereplője. A sorozatot Magyarországon a Disney csatorna vetíti. 2008-ban két filmben is szerepelt. Az egyik a Horton című animációs film, ahol az ő hangján szólalt meg a polgármester lánya. A másik a Los Angeles-i tündérmese folytatása, az Another Cinderella Story, ahol Drew Seeley volt a partnere. A film nem jelent meg Magyarországon. A történet a Hamupipőkére épül, csak modernebb környezetben. Mary (vagyis Selena) egy álarcosbálon találkozik a híres énekessel, Joey Parkerrel (Drew), aki persze beleszeret, de nem tudja, hogy ki ő, a gonosz nevelőanyja és a lányai pedig megkeserítik az életét. 2009-ben elkezdődött a Princess Protection Program forgatása is, amiben Demi Lovatoval együtt szerepel. Szintén 2009-ben jelent meg a Wizards of Waverly Place filmváltozata is.

Leighton Meester Marissa (született: április 9., 1986) amerikai színésznő , énekes-dalszerző , és divatmodell.
Legismertebb szerepe Blair Waldorf a TV show Gossip Girl további filmjei és szerepei:

Role Szerep Notes Jegyzetek 2003 Hangman's Curse Hóhér átka Elisha Springfield Elisha Springfield 2004 Hollywood Division Hollywood osztály Michelle Michelle Television film Televíziós film 2006 Flourish Virágzik Lucy Covner Lucy Covner Inside Belső Josie Josie 2007 Drive-Thru Drive-Thru Mackenzie Carpenter Mackenzie Carpenter Remember the Daze Emlékszik a Daze Tori Tori The Haunting of Sorority Row A The Haunting Egyházi sor Samantha Willows Samantha Willows Television film Televíziós film 2008 2008 Killer Movie Killer Movie Jaynie Hansen Jaynie Hansen 2010 Date Night Date Night Katy Katy Love Don't Let Me Down Love Don't Let Me Down Chiles Stanton A chilit Stanton Post-production Post-termelés 2011 The Roommate A Roommate Rebecca Daly Rebecca Daly Post-production Post-termelés The Oranges A Narancs Nina Ostroff Nina Ostroff Filming Forgatás Monte Carlo Monte Carlo Meg Torres Meg Torres Pre-production Gyártás előtti 2012 Cowgirl Bandits Cowgirl Banditák N/A N / A Pre-production Gyártás előtti

De ezek csak tények. Egyébként azt is hallottam róluk, hogy LOVE feliratot akarnak tetováltatni az ujjukra, de lehet hogy ez csak pletyka! Istenem hogy ez a GG, mennyire fontos neked!

TE IS ODAVAGY A GOSSIP GIRL-ért?